olaaa7
Fanka BB :)
Kiedy masz mieć wynik?No miałam właśnie iść skonsultować ale dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytwny, w co jeszcze do tej pory nie wierzę... Ale beta zrobiona, czekam na wynik![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz mieć wynik?No miałam właśnie iść skonsultować ale dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytwny, w co jeszcze do tej pory nie wierzę... Ale beta zrobiona, czekam na wynik![]()
Przu 1000 jest pecherzyk, przy 10 000 zarodekPrzy 1000 jest zarodek
Właśnie powinien już być, ostatnio jak robiłam jakieś badania z krwi, to miałam ok 15.00Kiedy masz mieć wynik?
A odebrać osobiście nie możesz? Może już jest tylko nie wprowadzili.Właśnie powinien już być, ostatnio jak robiłam jakieś badania z krwi, to miałam ok 15.00narazie nic nie widzę on-line
![]()
Tez chcialam i tu i tu ale jak mam wybrac jedno to wole prywatnie
Mam! ♥♥♥♥♥ Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę![]()
Gratulacje ❤❤❤Mam! ♥♥♥♥♥
Beta- 183
Pięknie [emoji3531] gratulacje [emoji64]Mam! [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Beta- 183
PięknaMam! ♥♥♥♥♥
Beta- 183
Mam! [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813] Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!
Beta- 183