reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Czytałam [emoji106] ale dla mnie seria powinna jednak skończyć się na pierwszej część. Gosława później mnie wkurzała.
Tak, chyba masz rację, najlepsza była pierwsza. Też mnie Gosława denerwowała ale za to uwielbiałam Jagę[emoji12]
W tamtym roku przeczytałam ok 60 książek (zapisuję sobie co czytam) i 3/4 to były same średniaki nie godne polecenia

reklama
Kochana, Ty nikomu tu nie marudzisz! Po to tu jesteśmy,żeby się wspierac nawzajem no i ok, trochę tez czasami pomarudzic jak już nikt inny nas nie chce słuchać 😜. Zobacz jeszcze tylko jutro i w środę już będziesz wiedziała. Który to Twój transfer?
Ja książki zamawiam w księgarni internetowej Aros 🙂
2 po pierwszej była biochemiczna może datego teraz tak jakoś sram po gaciach .... no chyba zamówię albo poszukam gdzieś w jakiś księgarniach po becie bo później do koleżanki idę. ...

Ja już w łóżeczku, koteł obok na dywaniku mnie pilnuje. On wiecznie leży albo na moich klapkach albo obok nich. O co mu chodzi [emoji12]. Często przednie łapki wsadza do klapka[emoji23]
Dobranoc
IMG_20200127_213248.jpeg

Tasza prolutex od dnia transferu ale to różnie w różnych klinikach jest niektórzy wolą dać więcej progesteronu w innych lekach ...
Liliana dziś jest juz 9 dpt idę w środę juz zleci postaram się już wam nie marudzić
Tasza za jutro kciuki nawet te duże jakbubowe zaciśnięte a armiażołnierzy niech dobrze wojuje. ..
Co do książki Maciąg juz z okładki bym chciała przeczytać a nawet wyhaftowac :) gdzie dostane taką?
No kochana, to jestes miSZCZ wytrwałości ;) bedzie dobrze !!!

2 po pierwszej była biochemiczna może datego teraz tak jakoś sram po gaciach .... no chyba zamówię albo poszukam gdzieś w jakiś księgarniach po becie bo później do koleżanki idę. ...
Moja tez druga, tyle ze pierwsza była z beta zero. Tez się martwię jak będzie, ale staram się nie myśleć za dużo.
Książkę na pewno znajdziesz w księgarni, ale jeśli dziś zamówisz to max za dwa dni tez będziesz miała. 😘

Ja już w łóżeczku, koteł obok na dywaniku mnie pilnuje. On wiecznie leży albo na moich klapkach albo obok nich. O co mu chodzi [emoji12]. Często przednie łapki wsadza do klapka[emoji23]
DobranocZobacz załącznik 1073356
Ale słodziak 😻 ja to wszystkie kotki kocham 🤗. Wiesz czemu tak robi? Bo przez nogi wydostaje się z potem dużo feromonów i to znaczy ze Twój kotek Cię bardzo kocha, bo chce mieć Twój zapach na sobie 😁. Serio, czytałam kiedyś taki artykuł.

reklama
Ale słodziak [emoji76] ja to wszystkie kotki kocham [emoji847]. Wiesz czemu tak robi? Bo przez nogi wydostaje się z potem dużo feromonów i to znaczy ze Twój kotek Cię bardzo kocha, bo chce mieć Twój zapach na sobie [emoji16]. Serio, czytałam kiedyś taki artykuł.
Coś ty! Nigdy o tym nie słyszałam, ja też dziada kocham [emoji7]

Do góry