• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Hahaha ale tam na wątku pisałam że chce mi się ogorkowej A się okazało że połowa dziewczyn miała ja na obiad [emoji23][emoji23][emoji23] No i w Tym @Ruda94 którą zarazilam ta ogórkowa i znalazła się tutaj na tym wątku razem że mną! [emoji16][emoji16] Ona chyba poszła w kimę bo coś cicho się zrobiło [emoji16][emoji16][emoji23]
Hahhaa już wszystko jasne [emoji6][emoji1646][emoji1646][emoji1646]

Ja też właśnie pachwiny czuje jakby coś tam mi ciąglo wszystkie wiazadla [emoji33][emoji33][emoji33] masakra i mnie jeszcze uda rwa Ale właśnie wtedy jak boli brzuch i ciągną pachwiny. Na razie od 2h mam spokój. Teraz bolą cycki i pieką sutki [emoji23][emoji23][emoji23] Ja pierdziele jak stare zrzedy [emoji23][emoji23][emoji23]
Mdłości jeszcze nie, ale za to piersi cały czas czuję, sutki stały się wrazliwsze ale to tak juz od owulacji, w podbrzuszu czuje takie jakby łaskotanie no i co jakiś czas kłócia w pachwinach

No... padlam jak trupek... za godzine musze byc na drugim koncu miasta po corke :D a jeszzcze futro na spacer wyprowadzic.... a obiadku jak nie dogotowalam tak nie dogotowalam ...
Hahaha ale tam na wątku pisałam że chce mi się ogorkowej A się okazało że połowa dziewczyn miała ja na obiad [emoji23][emoji23][emoji23] No i w Tym @Ruda94 którą zarazilam ta ogórkowa i znalazła się tutaj na tym wątku razem że mną! [emoji16][emoji16] Ona chyba poszła w kimę bo coś cicho się zrobiło [emoji16][emoji16][emoji23]
20200128_110709.jpeg

Widzisz Kochana bo tak to jest jak się jest z z dobrym dla ludzi [emoji4] Ja też zawsze jestem taka dobra wszystkim chce pomóc, a później dostaje po tyłku. To jest prawda że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupe! [emoji32]A koleżanka brak taktu, kompletnie skoro ona tak mówi to jak ona chce być matka!? Bardzo dziwna kobita!

A do tego ja przeżywałam w tedy to podwójnie bo byłam w ciąży na miesiąc przed porodem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry