Verona26
Fanka BB :)
Mnie też tak raz boli raz nie... Ja tez już się stresuje
Jutrem megaaa
Jutrem megaaa
Mi raz boli raz niejezu zaczynam sie jutrem stresowac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi raz boli raz niejezu zaczynam sie jutrem stresowac
Mnie też tak raz boli raz nie... Ja tez już się stresuje
Jutrem megaaa
Ja też ciągle podglądam, choć wiem że te bóle są normalne, w końcu macica się rozciąga dla dzidziusia [emoji6]
Ostatni dzień? Pierwszy dzień 22.12 i ostatni 25.12Ja nie lubie kapuśniaku [emoji23] A ty kiedy miałaś ostatni dzień @m
Ja mam teraz 5+3, idę jak będzie 6+2 [emoji3526]Ja idę jutro, to będzie 4t4d, a później idę w 7t4d to już będzie widać [emoji3590]
Też mam preglife [emoji3526]To odliczamy dni razem[emoji16] A powiecie mi dziewczyny używacie jakiejś aplikacji ciążowej?
Ja sobie poprałam Preglife chociaż czytałam jeszcze o innych [emoji6]
Ciekawa jestem jak jest u Was?
Ja chodzę prywatnie. Mój lekarz pracuje w szpitalu i czasem robi badania w szpitalu a darmo. A tak to płacę ale bardzo lubię tego lekarza także zostaję u niego [emoji3526]Z tego co pisze na wynikach z bety to 4/5. Wizyta u lekarza 4 lutego. A wy macie zamiar chodzić prywatnie do lekarzy czy korzystacie ze szpitalnych poradni?
W pierwszej ciąży bardzo długo kłuł mnie jajnik... Podbrzusza pobolewało, teraz pobolewał tylko kilka dniOd czasu do czasu boli, czasem też kluje jajnik... Mam nadzieję, że to normalne.
Ostatni dzień? Pierwszy dzień 22.12 i ostatni 25.12
To chyba normalna przypadłość dla tego okresu,mnie tez pobolewa [emoji849]