Mysle ze mozesz isc na betę18 i 19 mocno pozytywne testy owu [emoji3]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mysle ze mozesz isc na betę18 i 19 mocno pozytywne testy owu [emoji3]

18 i 19 mocno pozytywne testy owuPrzepraszam nie bede szukać kiedy miałaś owu? Tak mniej więcej?
Miałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xDMysle ze mozesz isc na betę
Miałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xD
Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążęJuż zamówiłam testy na allegro, bo na cenach rosmanowskich to zbankrutuje [emoji23]
 na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej
 na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej 
Ostatni cykl i siadzieU mnie dzisiejszy test wywołał początek @

Za miesiąc testuje dopiero jak będzie ze 3 dni po terminie. Trzymajcie mnie za słowo. Mam dość testów.
No to 6 cykl starań czas zacząć...

A ja dzień późniejMiałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xD

Kiedy robisz test?A ja dzień później
Ja poroniłam na początku grudnia i owu od razu miałam normalnie, jedynie cykl mi się wydłużył o 2-3 dni.Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążęna początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej