reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Mnie właśnie pobolewa z lewej strony jakby jajnik. Nie skurcze tylko te cmienia z ciepłem. Czesto mialam podobnie przy torbieli [emoji52][emoji52][emoji52]

reklama
Dziękuje 😘, Już krew oddana, pani w laboratorium mi powiedziała ze to jeszcze trochę za wcześnie i wynik może być negatywny, no jak to? Jeśli będzie ok, to powinno już chyba coś Chociaż minimalnie ruszyć?
Znam przyoadek bhcg z 8dpt 8 i teraz dziewczynka ma już 1.5r tak więc nadzieja umiera ostatnia :)
Ja w pierwszej ciąży miałam bete w 7dpt 14 więc też nie wiele... a synek już 5 lat

Mnie właśnie pobolewa z lewej strony jakby jajnik. Nie skurcze tylko te cmienia z ciepłem. Czesto mialam podobnie przy torbieli [emoji52][emoji52][emoji52]
Rób aniołki, nie myśl tym!!! I nie nastawiaj się negatywnie [emoji8]. Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]

Ja mam non stop przerwy w objawach! Nie dajmy się zwariować. Od 3 dni czułam się jak przed ciążą- zupełnie nic i się nakręcałam więc już dziś mnie pobolewa brzuch i już jestem spokojniejsza [emoji28] ciąża to nie jest constans! Jeden dzień są objawy, drugi nie ma, później się zmieniają lub wycofują- i nie ma zasady, u jednej będą jakieś przez większość czasu, a inne kobiety 9miesiecy przeżyją bezobjawowo (jak moja mama obydwie ciąże- pierwszy raz była u lekarza w 5 miesiącu, bo jak mówi "dobrze się czuła" więc po co wcześniej [emoji54] tylko bez hejtu proszę- to było 30 lat temu [emoji6]). Moja mama mówi, że u niej jedynym objawem ciąży był rosnący brzuch.

Jaaaa. Tzn ja raczej nie mialam zadnych objawow a jeszcze przed ktoras beta poczulam totalna pustke w srodku.

Dakita pisala,ze nie ma objawow w ogole, piersi nie bolą A i na dziewczyny pisały,ze objawy miały u nie miały na przemian. Kochana, jesteś w ciąży;) uwierz w to ;*

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie. Generalnie takie dziwne myśli mnie nachodzą. Niby je odganiam a za chwile znów przychodzą. I ta niechęć do wszystkiego, ziewam a niedawno wstałam z łóżka - praca w ciąży to zło

Rób aniołki, nie myśl tym!!! I nie nastawiaj się negatywnie [emoji8]. Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]
Ja od poniedziałku juz w pracy, więc nie mam jak dziergac. Nie nastawiam się negatywnie..staram się w ogóle nie nastawiac. Bo to chyba jest 50 na 50. Jutro juz bedzie wszystko wiadomo. [emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji2962]

To my przy okazji punkcji zostawiliśmy 6600, ciekawe co w piątek...
Kurcze to fajnie ze tak malo. U nas do dnia punkcji ponad 8000 placone w woch ratach czyli 3000 przy rozpoczeciu stymulacji i ponad 5000 do dnia punkcji. Ale do tego dochodza leki kolo 1000 i badania tez nie tanie... Wiec bedzie teraz po podwyzkach tez pewnie jak u @Netiaskitchen kolo 11000, bez transferu ;( a gdzie tu jeszcze badanie zarodkow ...

Oglądałam wywiad właśnie z nią i się zryczalam ale tak pozytywnie 😢😢 nie mogę uwierzyć że jest nas tyle.. 😮😮😮I powiem wam, że przed obejrzeniem tego wywiadu to myślałam sobie ze bardziej to robi dla kasy i sławy. Ale teraz tak bardzo się cieszę że ktoś o tym powiedział i że się odważyła..😍😍 Nie musiała mogła mieć to głęboko... Wiecie gdzie... Muszę obejrzeć ten program jej i ogarnąć książkę. Oprócz tego forum 2 raz od kilku lat poczułam że nie jestem sama z tym wszystkim 😢😢😢
a gdzie to mozna ogadnąc ? ;)

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie. Generalnie takie dziwne myśli mnie nachodzą. Niby je odganiam a za chwile znów przychodzą. I ta niechęć do wszystkiego, ziewam a niedawno wstałam z łóżka - praca w ciąży to zło
To chyba normalne.. Nie da się nie myśleć, za duzo przechodzimy. A senność to jeden z objawów, moja siostra mowi,ze na początku ciazy ciagle chodzila zmeczona, śpiąca, nic jej się nie chciało..
Moja szefowa w tym roku skończy 40 lat. Pod koniec ubiegłego urodziła. Ma już pełnoletnia córkę A tej ciazy nie planowała. I opowiadala,ze poszla do lekarza raka szukac bo tak się źle czuła A sie okazało,że w ciąży. Cala ciąże wyglądała pieknie, kwitnaco, pod koniec miala cukrzycę. Na pierwszą ciążę byla za młoda, nie miała instynktu A teraz jest przeszczęśliwa.

Kochane, bardzo Wam wszystkim dziękuje za miłe słowa pocieszenia wczoraj.
Mialam takie plamienia jeszcze dwa razy, Wczoraj wieczorem i dziś troszkę, koloru kawy z mlekiem, malutko tego za każdym razem, no ale jest i to martwi.
Kiepsko spałam w ta noc, trochę mi się płakało, boli mnie głowa od tego wszystkiego 🤯... postanowiłam ze dziś zrobię betę, miało być jutro, ale nie będę się dłużej katować, bo oszaleje.
Dzis jest 8dpt, wiec jak coś ma być to będzie.
Trzymam kciuki 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 👍👍👍👍👍👍👍👍

reklama
Do góry