Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas byla wysypka, ale lekarz powiedzial, ze to nie od tego (na ulotce jest napisane, ze moze wystapic). Coreczce debridat podawalam na ulewanie, ale tylko kilka dni, bo martwila mnie ta wysypka, a pozytywnych rezultatow nie bylo widac.Witam,może któraś z was aktualnie podaje swojemu dziecku lek na kolke debridat.Czy zaobserwowalyscie ze dziecko po nim "dziwnie" sie zachowuje?jest senne nadzwyczaj spokojnie przesypia dluzszy czas?
Ok..dzięki za info.my stosowalismy dlugo dlugo ale jak skonczylo dziecko 6 miesiecy chyba nalezaloby to skonczyc mimo ze pomagal niepokoi mnie czasem jego zachowanie po tym lekuU nas byla wysypka, ale lekarz powiedzial, ze to nie od tego (na ulotce jest napisane, ze moze wystapic). Coreczce debridat podawalam na ulewanie, ale tylko kilka dni, bo martwila mnie ta wysypka, a pozytywnych rezultatow nie bylo widac.
Innych skutkow ubocznych nie zaobserwowalam. Odstawilam debridat i wysypka minela. Swoja droga pierwsza w Jej zyciu, a miala wtedy ok 5-6 mies. Pozdrawiam.
A ile dziecko teraz ma mies.? Czyli teraz nie podajesz, ale wiazesz nietypowe zachowanie z debridatem?Ok..dzięki za info.my stosowalismy dlugo dlugo ale jak skonczylo dziecko 6 miesiecy chyba nalezaloby to skonczyc mimo ze pomagal niepokoi mnie czasem jego zachowanie po tym leku
6 miesiecy dlugo bral ten debridat no wiaze z nim bo sie zachowuje dziwnie jakby np mnie nie poznawal jakby spal sle z otwartymi oczami nie zawsze takie zachowanie jest ale czesto moze tez mi sie to wydaje..wiem ze nam bardzo pomagal ale nie kestem przekonana czy jest bezpiecznyA ile dziecko teraz ma mies.? Czyli teraz nie podajesz, ale wiazesz nietypowe zachowanie z debridatem?
Pamietaj, ze dzieci przechodza rozne etapy rozwoju. Sa okresy, gdzie sa spokojne innym razem glosniejsze itd. Moze to tez wina obecnej pogody? Szaro, ponuro to moze i dziecko bardziej markotne?
www.mlecznewsparcie.pl