reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

23 marca (poniedziałek)

Biorąc pod uwagę, żę dzwoniłam w styczniu to chyba nie ma jakiejś tragedii.

No i nie muszę płacić za ew. badania jakie mi porobią, tyle że musze jechać całe miasto, bo to dość daleko a program NFZ jest tylko do końca tego roku ;)
23 marca (poniedziałek)

No i nie muszę płacić za ew. badania jakie mi porobią, tyle że musze jechać całe miasto, bo to dość daleko a program NFZ jest tylko do końca tego roku ;)
23 marca (poniedziałek)

Aga na marzec To ja tez Bede musiała zadzwonic moze tez odległe terminy trzeba się zarejestrowac wcześniej az mnie brzuch boli jak pomysle o klinice

reklama
Boze dziewczyny tak strasznie boli mnie podbrzusze ale nie na okres tak dziwnie... 😑
Może jednak będzie ten okres a to tak dziwnie przez poronienie... Nie wiem kurcze

Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny 🤣 (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze 🤣
OK teraz przeczytałam bo mnie oznaczylas ze mam się tu nie pokazywać . Ty mi to napisałaś ok nie ma problemu . Szkoda tylko że mnie tak szybko ocenilas a ja nie chciałam źle choć fakt ze źle ze napisałam na tamtym wątku to się przyznaje mogłam tu wyrazić to . 3macie się

Relacjonowalam bo dziewczyny się wkurzył że ktoś ot tak wchodzi na wątek i wkleja jakieś screeny. Więc mówiłam co się dzieje. Chcemy zamknąć wątek Ale czemu na resztę mamusie październikowych [emoji4][emoji7]
Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny [emoji1787] (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze [emoji1787]

OK teraz przeczytałam bo mnie oznaczylas ze mam się tu nie pokazywać . Ty mi to napisałaś ok nie ma problemu . Szkoda tylko że mnie tak szybko ocenilas a ja nie chciałam źle choć fakt ze źle ze napisałam na tamtym wątku to się przyznaje mogłam tu wyrazić to . 3macie się
Słuchaj zazwyczaj tak nie reaguje wierz mi. Ale twoje zachowanie po prostu wyszły poza granice mojego dobrego smaku. I uważam że wychowani kulturalni ludzie tak nie robią i tyle. Wystarczyłoby żebyś nie walczyła od razu ze nic nie zrobiłaś, nie próbowała zgrywać później ofiary ze ci przykro i wystarczyłoby żebyś ja przeprosiła. Tyle. Do zobaczenia na październikowych bo cos czuje ze nam los splata figla

Nie wiem kto tam byl oburzony jaka reakcja bo nie zagladalam i mimo ze w dniu dzisiejszym wyszlam z watku podgladam was bo sa dziewczyny ktorych losy mnie ciekawią , ale moze wezcie juz dajcie na luz. Kazdy sobie moze wejsc do kazdego wątku. Nie zdziwie sie jak gdzies jest jakas komedia z tego ze są 2 sklocone wątki.... no niby dorosle kobiety... łopatki i grabki tylko wyciagnac i zorganizowac bitwe na kulki blotne . Na prawde. Wątek pazdziernikowych jest na ta chwile otwarty i mile widziane są WSZYSTKIE październikowki(no chyba ze komus nie odpowiada nasze towarzystwo to szkoda) [emoji86]
Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny [emoji1787] (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze [emoji1787]

reklama
Dziewczyny dajcie spokój nie wiem o co chodzi ale na co nam te gownoburze co wejdę na forum jakas draka dajcie spokój staraczki zamiast się wspierać to ciągle o coś kłótnie juz nawet nie wiem o co bo nie nadążam za Wami

Do góry