Rudaa94
Fanka BB :)
To inaczej pytanie sformuuje
kiedy przypuszczasz ze byla jeśli wystapily jakiekolwiek objawy sugerujące
Nie wiadomo czy owu wgl była.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie wiadomo czy owu wgl była.
Ja to samo sobie pomyślałam zeby moze zrobic ale nie wiem czy 7 dni po owulacji to jest sensCzy robienie bety w 23 dc ma sens?
Bo skoro już mnie będą kłuli...
Mam tak od tygodniaDziewczyny, nie wytrzymałam do niedzieli. Mam 2 dni do @ ale na teście białooo.. Pocieszam się tym że ze test był z tych mniej czułych (25) no i jeszcze dwa dni. Ale z drugiej strony czuje się jak przed @. Boli mnie podbrzusze i kręgosłup i wszystko mnie wkurza i do tego łapie mnie jakieś przeziębienie i mam jakies problemy z żołądkiem i w ogóle pogoda jest beznadziejna i zapowiada się ciężki dzień. Do 20 jestem w pracy. Ufff, ulżyło mi że mogłam tu o tym wszystkim napisać [emoji4] zazwyczaj nie jestem aż tak narzekająca, wybaczcie [emoji4][emoji6]
Ja to samo sobie pomyślałam zeby moze zrobic ale nie wiem czy 7 dni po owulacji to jest sens
12 dc
Wiolcia a Powtarzalas juz betę?kurde ja wlasnie nie wiem jak to jest... naukowo rzecz biorac faktycznie jest tak, ze nie ma bety nie moze byc kreski ale dla przykladu ja sama... w niedziele zrobilam test, kreska taka, ze po ogrodzie biegalam szukajac jej pod slonce (zdjecie numer 1), w poniedzialek powtorzylam to znowu cien cienia (zdjecie2), moj P. na zdjeciu nie widzial w ogole. bete zrobilam w czwartek i wynosila zaledwie 36,5. jak poszlam z wynikiem do mojej gin to mi powiedziala, ze dla niej jako dla lekarza beta od 50 w gore oznacza ciaze bo do 50, moze biochem i kazala powtorzyc.
Moze poczekac nie ma co sie bardzo nastawiac najwyzej zrobie testRózne zrodla roznie podaja. Ale bym poczekala do min 10dpo
A aaaaa sorka przeciez rozmawiałyśmy i ty jesteś już na dalszym etapieWiolcia a Powtarzalas juz betę?
Ja to cien cienia ale cos widze, moze powtorz betę i zobaczysz czy cos wzrosło.kurde ja wlasnie nie wiem jak to jest... naukowo rzecz biorac faktycznie jest tak, ze nie ma bety nie moze byc kreski ale dla przykladu ja sama... w niedziele zrobilam test, kreska taka, ze po ogrodzie biegalam szukajac jej pod slonce (zdjecie numer 1), w poniedzialek powtorzylam to znowu cien cienia (zdjecie2), moj P. na zdjeciu nie widzial w ogole. bete zrobilam w czwartek i wynosila zaledwie 36,5. jak poszlam z wynikiem do mojej gin to mi powiedziala, ze dla niej jako dla lekarza beta od 50 w gore oznacza ciaze bo do 50, moze biochem i kazala powtorzyc.