reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wow ale śliczne [emoji854]

Słuchajcie jeżeli by mi się torbiel zrobiła i dlatego jeszcze okresu nie ma to bym to jakoś czula? W sensie jakiś ból jajnika czy coś? Ostatni raz torbiele miałam w wieku 17 lat ,ale wtedy mi mega boleśnie pękały aż wylądowałam na IP [emoji51]

Ja czułam rozpieranie brzucha i ból
Jajników obu nasilał się wieczorem i jakby kamień w brzuchu

reklama
Dziewczyny jak z ta prolatyna bo czytalam ze robi sie 21dc vzy kiedy zrobimy to zrobimy bo bede robic progesteron i nie wiem czy tez nie zrobic
Ja robiłam w 5 dniu cyklu ale lekarz mowil ze obojętnie byle bym przed badaniem byla wypoczęta minimum 8 h snu dzien przed zero sexu i stresujacych
Jak parę lat temu sobie badałam hormony to miałam wszystko w normie. Więc i tym razem nie przewiduję jakichś drastycznych anomalii.
Ja mam norplor
Ja czułam rozpieranie brzucha i ból
Jajników obu nasilał się wieczorem i jakby kamień w brzuchu
Ja nic nie czuje jak mam torbiele jak by nie usg bym nawet o nich nie wiedziala

Ja tak przez 3 miesiące sobie darowalam bo zawsze coś się działo że nie mogłam zrobić i po 3 miesiącach prolaktyna 113 A norma do 20 . Cieszę się ze to zdiagnozowalam Ale jednocześnie mam do siebie żal że tak późno bo może była by już trochę unormowana . Ja biorę bromergon i mimo że się strasznie bałam bo naczytalam się o skutkach ubocznych brania tego leku to powiem szczerze że mi nic nie jest więc dziewczyny nie bójcie się go brać . Podstawą jest zaczecie od maleńkiej dawki i przyzwyczajenie organizmu .
Za miesiąc idę na powtórkę badania i zobaczę czy coś się poprawia
Ja biorę norprolac co drugi dzień po pół tabletki po msc stosowania prolaktyna wrocila mi do normy

Mam wyniki chyba wszystko ok?

Załączniki

• IMG_20200131_132848.jpg
    IMG_20200131_132848.jpg
    304,3 KB · Wyświetleń: 115
Polecam maskę scalajaca końcówki firma stapiz seria vital, maska 60 sekundowa do spłukiwania i przed suszeniem z isana olejek do włosów chroniący przed wysoka temperatura, to połączenie działa cuda.
Mi kiedyś fryzjerka poleciała kupić olejek do włosów obojetnie jakiej firmy, i na noc nasmarować całe włosy mocno że są aż tłuste, a rano umyć, stosuję co jakiś czas i są fajnie ożywione, może by pomoglo

reklama
Do góry