Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Wystarczyło jeden jedyny raz jak miałas szczęścieJa się nie napalam. Chłodna głowa. Chociaż nie powiem chciałabymz drugiej strony mało seksie bylo więc bylabym w szoku..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wystarczyło jeden jedyny raz jak miałas szczęścieJa się nie napalam. Chłodna głowa. Chociaż nie powiem chciałabymz drugiej strony mało seksie bylo więc bylabym w szoku..
Poczekam może zrobie jutro albo we wtorek. Zrobiłam tylko z jednego powodu. Mam wrażenie że mam większe cyce i sutkiJa nawet bez powiekszenia widze cien :-) ja bym chyba od razu drugi test zrobila a najlepiej jutro rano :-) mi wyszlo cos takiego po 10 dniach od owulacji - maz nawet nie widzial, a nastepnego dnia juz kreska byla blada ale widoczna
Ten jeden złoty strzał. Jakby się okazalo ze jestem przez 9 miesięcy bd słuchać jakie to ona ma prze plemniki hahhahWystarczyło jeden jedyny raz jak miałas szczęściei też się staram nie napalać ale widzę ten cień to się nie da...
A tak w ogóle (bo oczywiście sklerotyczka zapomniała - ah ta starość) to bardzo mi milo, że masz takie wrazenie co do mnie i to jest takie bardzo sympatyczne z Twojej strony.
Dzięki wszystkim, że staracie się mnie trzymać na duchu...
Wiecie jaki dziś "super żart" usłyszałam od faceta? To są naprawde ..uje.
"No dziecko to ja mogę mieć z inną a z Tobą i tak być"
Normalnie żart stulecia, oklaski dla hama a było w miare ok przy kawie...![]()
No właśnie u mnie bardzo podobnie... Ja po prostu wewnętrznie czuje, że to jest to. Choć wiadomo, jak się czegoś bardzo chce to wewnętrznie można poczuć wszystkoPoczekam może zrobie jutro albo we wtorek. Zrobiłam tylko z jednego powodu. Mam wrażenie że mam większe cyce i sutki![]()
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]
Takie grube piękne krechy marzenieNo właśnie u mnie bardzo podobnie... Ja po prostu wewnętrznie czuje, że to jest to. Choć wiadomo, jak się czegoś bardzo chce to wewnętrznie można poczuć wszystkojutro rano robię kolejny test bo te cienie cienia mnie totalnie nie interesują. Chcę zobaczyc ładne różowe ll
![]()
No szkoda tylko, że dzisiejszy z rana jest Cieńki jak pupa wężaMatka, No jest jak bum cyk cyk![]()
![]()
![]()
![]()
PRZECIEŻ TO JEST EWIDENTNY POZYTYW!No szkoda tylko, że dzisiejszy z rana jest Cieńki jak pupa węża![]()
To były tylko chwilowe zawirowania, ogólnie jest tu miło [emoji6]
Ja się na tych lekach nie znam więc nie doradzę czy brać czy nie brać ale życzę powodzenia! Nowy cykl, nowa szansa.
U mnie 31 dc, ale mam nieregularne po tabsach anty. Testy owu wszystkie miałam negatywne, test ciążowy w 29 dc też negatyw. Czekam co będzie dalej![]()