MalyGosc
Fanka BB :)
Np z 8 godzin? Kurde masakryczne się czuję a tu owu niedługojeszcze dziś do pracy...
Jeśli mam być szczera to ja odczekuje 2h i biorę wszystko co mam do wzięcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Np z 8 godzin? Kurde masakryczne się czuję a tu owu niedługojeszcze dziś do pracy...
Koniecznie daj znać!Na jutro teoretycznie przypada okres. Więc w ciągu kilku dni będzie wiadomo. Jutro planuje powtórzyć test.
Jeśli mam być szczera to ja odczekuje 2h i biorę wszystko co mam do wzięcia [emoji14] TSH spada wiec chyba działa![]()
Tyle się tu naczytałam o testach, że dziś jak zobaczyłam samochód z rejestracją CT to tylko z jednym mi się skojarzyło.... Jeszcze tydzień do testowania
![]()
U mnie podobnie właśnie. Test negatywny. Zapomniany leżał i pojawiła się druga kreska.
Cześć dziewczyny. Mam 5 letnią córkę, 20miesięcy temu przeżyłam ciążę ektopową(Z zachowaniem jajowodu). Od października lecze się na IO oraz dwa cykle z clostilbegyt i duphastonem za mną. Obecnie 29dc. Owulacja najprawdopodobniej w 18dc. Progesteron w 24dc 10.8 Cykle przed stymulacją 31-33dniowe. Obecnie przystymulacji 29 dniowe. Test zrobiony wczoraj, czyli 28dc negatywny (chociaż pojawiła się 2 kreska po wyschnięciu testu- i nie jest to testowa). Brzuch boli jak na okres. Zgodnie z ustaleniami w marcu/kwietniu czeka mnie operacja.
Przyczyna nie znana. Na szczęście pomimo krwotoku wewnętrznego obyło się bez usunięcia jajowodu. Chociaż jak teraz okaże się że przyjedzie okres to czeka mnie operacja i możliwe że ten jajowód jest bezużyteczny.Witaj. Czy wiesz co było przyczyną cp?
Przyczyna nie znana. Na szczęście pomimo krwotoku wewnętrznego obyło się bez usunięcia jajowodu. Chociaż jak teraz okaże się że przyjedzie okres to czeka mnie operacja i możliwe że ten jajowód jest bezużyteczny.