reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kasiu a co jadlas na kolacje? pilas moze piwo? cwiczylas popoludniem? wiem, ze glupie pytania ale na prolaktyne ma wplyw bardzo duzo niepozornych czynnikow. ja powtarzalam 2 razy w ciagu 24 godzin bo za pierwszym razem wynik 29, okazalo sie ze zrobilam trening dzien przed, wieczorem i wypilam pol piwa, a chmiel podnosi prolaktyne bardzo szybko, na drugi dzien wynik 12,33
No vzytalam ze wlasnie ćwiczyć czy cos nie mozna, no nie cwiczylam sexu tez nie bylo jakiegos srresu trz nie a piwo to napilam sie trochę od meza bo pil ale to moze ze dwa lyki ciekawe czy to by mialo znaczenie, moze powtorzyc jutro, to mialas 29 a tu az 41

reklama
No vzytalam ze wlasnie ćwiczyć czy cos nie mozna, no nie cwiczylam sexu tez nie bylo jakiegos srresu trz nie a piwo to napilam sie trochę od meza bo pil ale to moze ze dwa lyki ciekawe czy to by mialo znaczenie, moze powtorzyc jutro, to mialas 29 a tu az 41
a jak spalas? dlugosc i jakosc snu rowniez wplywaja na wynik badania prolaktyny. fakt, ze masz bardzo wysoka... powtorzyc mozesz i wtedy do lekarza koniecznie z wynikami bo im szybciej da leki, tym lepiej

dziewczyny ja badałam sobie prolaktynę 12 grudnia wyszła mi 125 :D lekarz mocno się zmartwił a 24 grudnia robiłam test i były 2 kreski :) więc... nie wiem co o tej prolaktynie mogę skomentować

A ja dziewczynki leze. Brzuch mnie boli kłuję tak mega mocno. Już mam najgorsze myśli. No nic leze i czekam. Jutro powtórka bety z samego rana... Nie że się stresuje ale do bólu brzucha bylam jakoś bardziej pozytywnie nastawiona [emoji24]

Gabi mam nadzieje ze to twoja macica się poszerza i stad ten ból. Mocno trzymam kciuki postaraj się myśleć pozytywnie. Wszystko bedIe dobrze!

Koniecznie Kasiu [emoji4] trochę przykre, że płacimy tyle kasy za wszystko a jak przyjdzie co do czego to i tak trzeba działać na własną rękę
No dokladnie a zeby isc do lekarza i dobrze trafic ro chyba cud i nie tylko ginekolog a tym bardziej badania trz nie sa tanie a jesli trzeba ich trochę zrobic i jeszcze powtarzac to masakra

dziewczyny ja badałam sobie prolaktynę 12 grudnia wyszła mi 125 :D lekarz mocno się zmartwił a 24 grudnia robiłam test i były 2 kreski :) więc... nie wiem co o tej prolaktynie mogę skomentować
na prolaktyne ma wplyw bardzo duzo czynnikow. pozornie blahych. ale wiadomo, ze roznie moze byc... wiadomo, ze moga sie zdarzyc odchylenia ale lepiej dmuchac na zimne i pogadac z lekarzem...

reklama
Do góry