reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
dlatego ja caly czas powtarzam, ze pierwszym krokiem jest znalezienie lekarza, ktoremu zaufamy, to bardzo wazne. Zarowno podczas ciazy, jak i na etapie staran o dzidzie. Terz to naprawde nie jest latwe bo wiekszosc ginekologow idzie po prostu na ilosc pacjentek a nie na jakosc swoich uslug czy troske o pacjentke. A kurcze jakby nie bylo, to pzreceiz my placimy gruba kase to i mamy troche prawo oczekiwac od lekarza zainteresowania naszymi problemami...

Podpisuje się pod każdym Twojm słowem. Ja przerabiając ich mnóstwo w końcu trafiłam na takiego z sercem do pacjentki

Czyli jeżeli jest płodny śluz to była/bedzie owulacja i jajo pęknie?
Na to pytanie to odpowiada chyba tylko monitoring owulacji, ale ja np. w ciągu roku mam raz/dwa razy cykle bez śluzu płodnego, co może świadczyć, że to właśnie te bezowulacyjne, co jest w normie, ale to tylko moje przypuszczenia.

Dziewczyny u mnie 2 raz w życiu to samo... To samo co w zeszłym cyklu. Na tydzień przed terminem @ pieką mnie piersi jakby były poparzone... Serio znów mam się tak męczyć... :( Skąd to się bierze... Nigdy przenigdy tak nie miałam :( Pieczenie jak po spaleniu od słońca. Ech :( Wszystko mnie piecze. Nawet czuję skórę pod ramiączkami od stanika, pobolewania w całych piersiach.Na bank już mi się gruczoły powiększyły, bo w zeszłym miesiącu było tak samo.

Czy któraś z Was tak miała? :(

Ostatnia edycja:
No właśnie ciekawe. Ja generalnie zawsze w dni płodne mam śluz, tylko w tym cyklu nie miałam, więc też myślę, że bezowulacyjny. [emoji848]
Na to pytanie to odpowiada chyba tylko monitoring owulacji, ale ja np. w ciągu roku mam raz/dwa razy cykle bez śluzu płodnego, co może świadczyć, że to właśnie te bezowulacyjne, co jest w normie, ale to tylko moje przypuszczenia.

reklama
Do góry