mangusta87
Fanka BB :)
A u mnie nawet nie trzeba testować
przyszla @
przyszla @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźW mieście Kraka ceny różne, ale sono hsg między 600-800zl![]()
A u mnie nawet nie trzeba testować
przyszla @
Jak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i testNajgorzej [emoji849] u mnie jutro będzie to samo. Mąż ma mi kupić podpaski i test [emoji1787]
Zrobilam po pracy.. kreska slabszaMoim zdaniem może dziś będzie pozytywny
Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dca poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało
Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała![]()
ja nawet testy nie zdarzylam kupicJak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i test![]()
Jak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i test [emoji23]
Ja dziś kupowałam pieluchy (dla syna) i test. ;-)
Oczywiście zrobiłam jak tylko do domu przyszłam i negatywny.
ja nawet testy nie zdarzylam kupic