Z 15 na 4603.02 - 27.77
05.02 g 93.44
Więc ładny spory przyrosta u Ciebie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 15 na 4603.02 - 27.77
05.02 g 93.44
Więc ładny spory przyrosta u Ciebie?
O infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.Z infekcja to pokaz się u lekarza może szybciej albo chociaż napisz mu wiadomosc co o tym myśli
Zeby sie nie martwicO infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.
Nigdy nie mialam ale dziewczyny roznie pisaly o nichNajbliżej mam biedronkę, ale czy te testy z Biedronki są coś warte [emoji848]
Ktoś coś?Ja test i biel, nawet nie wiem czy ducha cienia dziś widziałam.
Stosowalyscie te facelle 10 z rosmana paskowe?
Niby mam 1 dd@ wszystko by mi na ciążę wskazywalo A testy białe;/
Ktoś coś?
W mieście Kraka ceny różne, ale sono hsg między 600-800zlA ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?
A ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?