reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziwne to co piszesz o szyjce. Ja bym nie chciała, żeby mój mi tam gmerał bez potrzeby 😂 A jak podczas seksu w jakiejś pozycji zdarzy się, że dotknie szyjki, to boli. Więc sprawdzam ją sobie tylko ja i ginekolog 😂 Ja to się cieszę, że mój taki nieogarnięty 😂
matko Boska ja to nawet sama sobie nie umiem sprawdzic a nie mowiac zeby moj P. mial jakies pojecie o mojej szyjce. dla mnie wazne ze on wie gdzie te moje najczulsze punkciki, hehe i niech tego sie trzyma :D

matko Boska ja to nawet sama sobie nie umiem sprawdzic a nie mowiac zeby moj P. mial jakies pojecie o mojej szyjce. dla mnie wazne ze on wie gdzie te moje najczulsze punkciki, hehe i niech tego sie trzyma :D
Dokładnie! Haha ❤ Ja umiem zbadać sobie wyskość i miękkość i wsumie to wystarcza :D Zresztą no ja nie należę do tych co dotykanie szyjki je podnieca. Więc moje punkty mam dalej, za szyjką (albo obok, zależy pod jakim kątem patrzeć 😂)

testy owulacyjne naprawde jeden z lepszych wynalazkow medycznych :D
U mnie niestety nie zdały egzaminu 🤷🏼‍♀️ Mój organizm chyba nie lubi takich wynalazków 😂 Zresztą co tu się dziwić jak ja siusiam co 30 min. Mam bardzo rozwodniony mocz, a owulacyjne powinno robić się wieczorem. Więc sprawdzam szyjkę i śluz + kalendarzyk i bóle owulacyjne :D

reklama
U mnie niestety nie zdały egzaminu 🤷🏼‍♀️ Mój organizm chyba nie lubi takich wynalazków 😂 Zresztą co tu się dziwić jak ja siusiam co 30 min. Mam bardzo rozwodniony mocz, a owulacyjne powinno robić się wieczorem. Więc sprawdzam szyjkę i śluz + kalendarzyk i bóle owulacyjne :D
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.

Do góry