Rudaa94
Fanka BB :)
Prawidłowo !
Wracam z hukiem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam z hukiem![]()
matko Boska ja to nawet sama sobie nie umiem sprawdzic a nie mowiac zeby moj P. mial jakies pojecie o mojej szyjce. dla mnie wazne ze on wie gdzie te moje najczulsze punkciki, hehe i niech tego sie trzymaDziwne to co piszesz o szyjce. Ja bym nie chciała, żeby mój mi tam gmerał bez potrzebyA jak podczas seksu w jakiejś pozycji zdarzy się, że dotknie szyjki, to boli. Więc sprawdzam ją sobie tylko ja i ginekolog
Ja to się cieszę, że mój taki nieogarnięty
![]()
Jesteś w ciazy? Jak nie to wynik w normie. A jak tak to pewnie za niska prolaktyna moze powodowac slabsze rozwijanie gruczolu mlekowego[emoji848]
O to masz też dziwnieWłaśnie nie zmieniałam i to takie dziwnie bóle bo nie wszystkie tylko raz 4 u góry raz 8 u dołu i tak przeskakuje. Kupię jakaś na nadwrażliwość i może pomoże.
Dokładnie! Haha ❤ Ja umiem zbadać sobie wyskość i miękkość i wsumie to wystarczamatko Boska ja to nawet sama sobie nie umiem sprawdzic a nie mowiac zeby moj P. mial jakies pojecie o mojej szyjce. dla mnie wazne ze on wie gdzie te moje najczulsze punkciki, hehe i niech tego sie trzyma![]()
ja to nawet tyle nie umiemDokładnie! Haha ❤ Ja umiem zbadać sobie wyskość i miękkość i wsumie to wystarcza![]()
Kurczę to faktycznieJa tak miałam w grudniu. Na teście był cień który wyglądał tak jak na zdjęciu. A na drugi dzień słabszy i za 3 dni dostałam @. Podejrzewam że biochemiczna była... Zobacz załącznik 1077094
U mnie niestety nie zdały egzaminutesty owulacyjne naprawde jeden z lepszych wynalazkow medycznych![]()
Nauczysz się! Próbuj sobie, jeśli sama procedura Cię nie obrzydzaja to nawet tyle nie umiem![]()
![]()
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi owu testami wieczornymi ale testowalam kilka roznych rodzajów, w tym clearblue i powiem szczerze, ze zawsze w instrukcji bylo tak jak w ciazowym tescie, zeby testowac z porannego moczu gdy stezenie LH jest najwieksze.U mnie niestety nie zdały egzaminuMój organizm chyba nie lubi takich wynalazków
Zresztą co tu się dziwić jak ja siusiam co 30 min. Mam bardzo rozwodniony mocz, a owulacyjne powinno robić się wieczorem. Więc sprawdzam szyjkę i śluz + kalendarzyk i bóle owulacyjne
![]()