reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja jednak dziewczyny tak na asap nie zapiszę się na dziś do gine. Czyli mówicie, że można do terminu @ brać duphaston i jak ma przyjść to i tak przyjdzie? Nie odstawiać jeśli podejrzewa się ciążę a na test za wcześnie?

reklama
Ja jednak dziewczyny tak na asap nie zapiszę się na dziś do gine. Czyli mówicie, że można do terminu @ brać duphaston i jak ma przyjść to i tak przyjdzie? Nie odstawiać jeśli podejrzewa się ciążę a na test za wcześnie?
Mi w trakcie brania duphastonu zaczal sie okres, wiec jak ma byc to bedzie :)

Nie znam żadnego black c*ock to trudno mi się tutaj wypowiedzieć hahaha

U Polaków też bywają :D nie tylko u czekoladek :D

To jestesmy w podobmym czasie :)

To i ja podobnie ;) 5 dpo ;)

Także pewnie w przyszłym tygodniu @ przylezie.

Verona26 dzisiaj też zrobiłam 😊
Nie mam jak zrobić badania z krwi... zaczekam do @...Zobacz załącznik 1077450

Bomba! Super ;)

03.02 15,33
05.02 46,89
07.02 129,80 ❤❤❤❤
Łoooooo dziewczyny szal 🥰

Rewelka!!

Ja też ale mi smaka narobiłaś! 🤣

Ciii o żadnych pizzach mi tu nie pisać :) ja warzywka te sprawy...
Chociaż chłop chce w weekend robić,,,
Bo my generalnie oboje sknery i wolimy sobie swoją zrobić niż kupować :D

1dc 😭😭😭
@ przylazła... 😭

Przykro mi :(

reklama
Do góry