W takim razie ja wybrałabym się do lekarza i w wtedy na pewno wszystko się uda! Ja w was dziewczyny wierzę! I życzę wszystkiego dobrego dwóch kresek wysokich bet i małych pięknych bobasówposzłam testować przed chwila, ogólnie obudził mnie ból cewki moczowej, pierwszy raz taki miałam ściskanie puszczanie ściskanie puszczanie dosyc bolesne poszłam do toalety i były dwa skrzepy krwi w moczu... ogólnie zrobiłam test i wyszedł Not pregnant, po czym schodząc z toalety wytarłam się i zobaczyłam krew na papierze. Dziwne to wszystko, w ogóle przysięgam nie bolał mnie brzuch na okres A ZAWSZE BOLI już tydzień przed... teraz jak już wstałam z tej toalety to coś zaczynam odczuwać ale to bardziej nadal w cewce... wczoraj chciało mi się wymiotować cały dzień, wstałam i dzisiaj mam to samo zaczynam uważać ze to chyba jakies zatrucie. Naprawdę moje bycie w ciąży stało się tak odległe ze aż nierealne. A mój zdrowy rozsądek gdzies tam w środku chyba mnie ostrzegał cały ten czas cichutko mowiac ze to niemożliwe bo co tak nagle po 4 latach bez żadnego wkładu lekarzy, ehhh jestem taka głupia uwierzyłam jakiejś czesci siebie ze to ciaza