reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No poszlam spac do salonu sama a obudzialam sie z lukaszem tez na narozniku spal ze mna on pod kocem... No gupek ❤ jak poszlam pic kawe to on jeszcze spal. Chyba nie bylo tak zle bo nie wygladal najgorzej. Poszlam pod prysznic to do mnie wlazl NO I SIE POGODZILISMY ;) Ale oni slowem jeszcze nie wspomnielismy o wczorajszym zajsciu ;) Zapytalam sie go czy mozemy dzisiaj jechac na obiad z moimi rodzicami to sie zapytal czy mu koszule wyprasuje bo on musi cos tam dokonczyc. Ale juz mu pwoeidzialam ze od dzisiaj ma zakaz dotykanie mnie i siebie :D:D:D bo w piatek badanie a potrzebne jest 5 dni abstynencji seksualnej chyba tak ?
Super ze sie pogodziliscie. Tak wydaje mi się ze 5 dni musi byc

reklama
Zapraszam do mnie😉to go wypiescisz😂 wczoraj skonczyl 12 lat❤
Moja niunia tez ma 12 lat. Troche sie on nia martwie bo jest przygrubawa. Ale dzisiaj po obiedzie spacerek. Wiesz ja ja kocham jak dziecko. W sumie to nie wiem jak sie kocha swoje dziecko ale wyobrazam sobie ze to podobne uczucie ❤ A malutki to jest taki smyk ze caly czas go trzeba pilnowac. Jak go wypuszczam to tak wysoko skacze do drzwi ze spokojnie moglby mi sprzedac calusa :D wszystko gryzie doslownie od papieru toaletowego po skarpety, buty, bluzki, nawet po noge od stolu :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ale tez go straszliwie kochamy :D:D:D

No poszlam spac do salonu sama a obudzialam sie z lukaszem tez na narozniku spal ze mna on pod kocem... No gupek [emoji173] jak poszlam pic kawe to on jeszcze spal. Chyba nie bylo tak zle bo nie wygladal najgorzej. Poszlam pod prysznic to do mnie wlazl NO I SIE POGODZILISMY ;) Ale oni slowem jeszcze nie wspomnielismy o wczorajszym zajsciu ;) Zapytalam sie go czy mozemy dzisiaj jechac na obiad z moimi rodzicami to sie zapytal czy mu koszule wyprasuje bo on musi cos tam dokonczyc. Ale juz mu pwoeidzialam ze od dzisiaj ma zakaz dotykanie mnie i siebie :D:D:D bo w piatek badanie a potrzebne jest 5 dni abstynencji seksualnej chyba tak ?
No to super, nie ma co się o głupoty kłócić [emoji173]️.
Tak, mi tez mówili że 5 dni abstynencji

Moja niunia tez ma 12 lat. Troche sie on nia martwie bo jest przygrubawa. Ale dzisiaj po obiedzie spacerek. Wiesz ja ja kocham jak dziecko. W sumie to nie wiem jak sie kocha swoje dziecko ale wyobrazam sobie ze to podobne uczucie ❤ A malutki to jest taki smyk ze caly czas go trzeba pilnowac. Jak go wypuszczam to tak wysoko skacze do drzwi ze spokojnie moglby mi sprzedac calusa :D wszystko gryzie doslownie od papieru toaletowego po skarpety, buty, bluzki, nawet po noge od stolu :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ale tez go straszliwie kochamy :D:D:D
Wiem kochana. Doskonale Cie rozumiem bo my naszego tez strasznie mocno kochamy ❤ tez sie martwimy bo juz widac ze go starość dopada. A powiec mi czy ten wasz maly smyk troche rozruszal tego starszego brata czy raczej nie? Bo tez zastanawiamy się. Bo nasz sam siedzi i moze bylo by lepiej jak by mial jakies młodsze rodzenstwo

reklama
Takich króciutkich i dużo to mam tylko pod pachami i w kroku [emoji12]. A na głowie to niet [emoji12]
hehehehehehehehehehehehehehe Twoja broszka jest juz slynna na cale forum ❤ ❤ ❤ Ty to sie nawet nie wypowiadaj bo masz tak geste wlosiska ze az zadraszczam ;) co nie @Czarna1985 ja to sobie takie co najwyzej w simsach moge zrobic ;)

Do góry