Znów mam wizjeHa ha ha, poczekaj, kiedyś wejdziesz na forum a tam będzie zdjęcie mojej broszki [emoji23][emoji23][emoji23]
Że specjalna dedykacją: dla Bazylki [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znów mam wizjeHa ha ha, poczekaj, kiedyś wejdziesz na forum a tam będzie zdjęcie mojej broszki [emoji23][emoji23][emoji23]
Że specjalna dedykacją: dla Bazylki [emoji23]
To sobie wyobrażam jaka czarna po miesiacu wróciłaśJa to mam nie wiele blizej w gory niz nad morzeAle w gorach bywam duzo czesciej niz nad morzem. Rok temu bylam oczywiscie w Jastarni. A dwa lata temu bylam caly miesiac z moimi rodzicami w Niechorzu a Łukasz dojechal na tydzien
![]()
BARDZZOOOOO. Nawet nie wiedzielismy ze tak fajnie bedzie. Tak to niunia by pewnie lezala a jak dostana glupawki to sie z nich smiejemy jak glupole. Nie na serio Niunia ma duzo wiecej ruchuWiem kochana. Doskonale Cie rozumiem bo my naszego tez strasznie mocno kochamy ❤ tez sie martwimy bo juz widac ze go starość dopada. A powiec mi czy ten wasz maly smyk troche rozruszal tego starszego brata czy raczej nie? Bo tez zastanawiamy się. Bo nasz sam siedzi i moze bylo by lepiej jak by mial jakies młodsze rodzenstwo
A no mutacje tez mam. Jasne,ze przetrwamyTez biore te 0.6. Bo wyszla mi mutacja pai 1. A kiedys bralam 0.4 tak profilaktycznie. Ale ja po obu dawkach mialam siniaki. Wszystko przetrwamy aby bylo dobrze![]()
Fajne, fajne, tylko te mają chyba sls y. Ja używam tych bezteż są takie
![]()
Ha ha ha, masz zdjęcie, sama chciałaś [emoji23]Znów mam wizje [emoji2957][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2957]
Sandra, wrzuć proszę zdjęcie tej odżywki co ty masz, bo chcę dzisiaj zamówić. Mam wrażenie, że po ciąży to mi tylko 1/3 włosów została [emoji15]
A taką reklamę zrobiłyście, że już widzę siebie z włosami jak pocahontas! [emoji2956]
OOOOO sprawdzimyDziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilliMa w składzie alco i jest dość silna , ale działa .. mam pełno babyhair a przy wariujacej tarczycy włosy wychodziły garściami .. mialalm problem
z aplikacja , bo zawsze połowa ładowała w zlewie lub na podłodze . Teraz nabieram strzykawka i aplikuje na całej głowie bez problemu ☺
Przetestowałam te odżywki o których pisałyście, chyba Sandra i Bazylia[emoji846]. No i faktycznie są bardzo fajne i niedrogie. Włosy są takie miękkie i sypkieZobacz załącznik 1078039
Kurcze to mi teraz dalas do myslenia. Ja zawsze sie bałam ze z dwoma bedzie gorzej z wyjazdami a przede wszystkim czy się dogadają. Jezeli nam sie nie uda miec dzidziusia to pierwsze co jade po szczeniaka . A jak sie uda to pewnie zdecydujemy się ale juz w pozniejszym czasieBARDZZOOOOO. Nawet nie wiedzielismy ze tak fajnie bedzie. Tak to niunia by pewnie lezala a jak dostana glupawki to sie z nich smiejemy jak glupole. Nie na serio Niunia ma duzo wiecej ruchuNa poczatku sie balismy ze bedzie zazdrosna ale ona bez problemu go przyjela. Tak naprawde to byla Łukasza decyzja o przygarnieciu malego pieska bo sie chyba troche martwil ze ja tak niunke niancze
No ale na poczatku z takim malym psiakiem bylo ciezko. Jak z dzieckiem. Na poczatku to nawet spalismy osobno bo ja sie musialam wyspac do pracy a ten maluch nie dawal kilka razy w nocy wstawal zaczepial nas, kiedys lukasza w nos ugryzl. Ja sie musialam cala koldra zakrywac bo skakal nam do buzi. Ale teraz milo to wspominamy.