bazylia128
Fanka BB :)
No wlasnie. Musze go pilnowacNo to super, nie ma co się o głupoty kłócić [emoji173]️.
Tak, mi tez mówili że 5 dni abstynencji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie. Musze go pilnowacNo to super, nie ma co się o głupoty kłócić [emoji173]️.
Tak, mi tez mówili że 5 dni abstynencji
Dziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilliWłasnie mialam pisac tylko ja mam troche inne ze @sandra777.12 dzisiaj zauwazylam ze mam tez pelno takich krociutkich wloskow odrastajacych no szok![]()
Aha, a ja nawet nie spojrzałam na skład jak zamawiałam. Na drugi raz będę patrzećFajne, fajne, tylko te mają chyba sls y. Ja używam tych bezteż są takie [emoji4]
@bazylia128 oplułam się przez Ciebie kawąhehehehehehehehehehehehehehe Twoja broszka jest juz slynna na cale forum ❤ ❤ ❤ Ty to sie nawet nie wypowiadaj bo masz tak geste wlosiska ze az zadraszczamco nie @Czarna1985 ja to sobie takie co najwyzej w simsach moge zrobic
![]()
Uwazaj bo to niebezpieczne jak widac po moim przypadkuSpac przy wietrze lubię , ale w dzień działa na mnie odwrotniechodzę jak trykająca bomba
drażni mnie wszytko
Chyba zabiorę się z porządki w szafie
![]()
Ha ha ha, poczekaj, kiedyś wejdziesz na forum a tam będzie zdjęcie mojej broszki [emoji23][emoji23][emoji23]hehehehehehehehehehehehehehe Twoja broszka jest juz slynna na cale forum [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ty to sie nawet nie wypowiadaj bo masz tak geste wlosiska ze az zadraszczamco nie @Czarna1985 ja to sobie takie co najwyzej w simsach moge zrobic
![]()
Dokładnie trzeba sprawdzać ..Fajne, fajne, tylko te mają chyba sls y. Ja używam tych bezteż są takie
![]()
To normalne przez neta mogę kupić? Czy u siebie kupujesz?Dziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilli [emoji91]Ma w składzie alco i jest dość silna , ale działa .. mam pełno babyhair a przy wariujacej tarczycy włosy wychodziły garściami .. mialalm problem
z aplikacja , bo zawsze połowa ładowała w zlewie lub na podłodze . Teraz nabieram strzykawka i aplikuje na całej głowie bez problemu [emoji3526]
Hahahahahah.. na wszelki wypadek kluczyki zostawię w domuUwazaj bo to niebezpieczne jak widac po moim przypadkuAle za to znalazlam tyle nowych ubran ze dzisiaj nie mam problemu w co sie ubrac
![]()
Kupuje w Holandii , ale moje psiapsioly w pl kupują je w Auchan jeśli się nie mylę..To normalne przez neta mogę kupić? Czy u siebie kupujesz?