reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Własnie mialam pisac tylko ja mam troche inne ze @sandra777.12 dzisiaj zauwazylam ze mam tez pelno takich krociutkich wloskow odrastajacych no szok :o
Dziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilli 🔥Ma w składzie alco i jest dość silna , ale działa .. mam pełno babyhair a przy wariujacej tarczycy włosy wychodziły garściami .. mialalm problem
z aplikacja , bo zawsze połowa ładowała w zlewie lub na podłodze . Teraz nabieram strzykawka i aplikuje na całej głowie bez problemu ☺️

Załączniki

• F4E28ADB-F28F-4C96-B906-EA5606CA4C08.jpeg
    F4E28ADB-F28F-4C96-B906-EA5606CA4C08.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 94
hehehehehehehehehehehehehehe Twoja broszka jest juz slynna na cale forum [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ty to sie nawet nie wypowiadaj bo masz tak geste wlosiska ze az zadraszczam ;) co nie @Czarna1985 ja to sobie takie co najwyzej w simsach moge zrobic ;)
Ha ha ha, poczekaj, kiedyś wejdziesz na forum a tam będzie zdjęcie mojej broszki [emoji23][emoji23][emoji23]
Że specjalna dedykacją: dla Bazylki [emoji23]

Dziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilli [emoji91]Ma w składzie alco i jest dość silna , ale działa .. mam pełno babyhair a przy wariujacej tarczycy włosy wychodziły garściami .. mialalm problem
z aplikacja , bo zawsze połowa ładowała w zlewie lub na podłodze . Teraz nabieram strzykawka i aplikuje na całej głowie bez problemu [emoji3526]
To normalne przez neta mogę kupić? Czy u siebie kupujesz?

reklama
Do góry