bleucoco
Fanka BB :)
Ja też przed @ powiększone, brodawki też i żyły na wierzchu. Więc dla mnie to nie może być wyznacznikJa tylko mam bardzo powiększone piersi ale mi się wydaje że zawsze tak na okres mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też przed @ powiększone, brodawki też i żyły na wierzchu. Więc dla mnie to nie może być wyznacznikJa tylko mam bardzo powiększone piersi ale mi się wydaje że zawsze tak na okres mam
Też naczytałam się wielu takich historii. Nawet takich, że te piersi przestawały boleć przed @, a @ nie przychodziła i były II kreski. Ale ja zawsze jestem „inna”, więc pewnie nie czeka mnie takie szczęścieZ opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami![]()
Dokładnie. Ja jestem tego przykładem.Z opowieści niektórych dziewczyn wiem, że zdarzaja się cykle, które uważały za stracone a kończyły się II kreseczkami![]()
Dzięki za słowa otuchy i gratulacjeDokładnie. Ja jestem tego przykładem.
W ogóle miałam kłopoty,brak owu itp
W ostatnim cyklu stwierdziłam,że tak na prawdę to wystarczy nam jedno dziecko i w lutym nie idę na pierwszy planowany monitoring tylko po anty.
Hi ,a tu niespodzianka. Ciąża. Koniec 4 tygodnia ,młodziutka,Ale prawidłowa.
Jestem rok po cp, a najlepsze że ciąża z tego operowanego jajnika.
Zrobiłam z głupa kilka dni przed @ test owu ,który wyszedł pozytywnie,zdziwiło mnie. Kolejny test to ciążowy który potwierdził.Zobacz załącznik 1078192
Dlatego nie wolno tracić nadziei[emoji177][emoji177]
Zawsze gdzieś tam jest szansa,zawsze.[emoji8][emoji8]Dzięki za słowa otuchy i gratulacje [emoji3590]
Kiedy planujesz testowac? Pamietam ze mialysmy owulacje w tym samym terminie :-)
No niby tak, ale chyba jednak to oznacza, że progesteron spada...Akurat na dzien/dwa przed terminem @, to nie może być przypadek
![]()
DziękiNiekoniecznie [emoji846]
Wierze, ze się mylisz i pozytywnie zaskoczysz [emoji846]
Niekoniecznie. Wystarczy że cos zle sie podzieliło i każda następna ciąża będzie ok![]()
U mnie też ten cykl inny. Objawy minimalne a ostatnio to dziewczyny świadkami jak się męczylam [emoji23] I z piersiami i z brzuchem i z plamieniami... Ech. A teraz nic. Piersi bolały mało a teraz prawie już w ogóle. Nie wiem co myśleć. Na razie jedyne co to prawie zwymiotowałam od perfum w metrze wymieszanych z potem ludzi... Masakra...