Verona26
Fanka BB :)
No co bardzo romantycznie.. [emoji23][emoji23]
Hahaah moj W. az sie przebudzil tak mna trzeslo ze śmiechu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hahaah moj W. az sie przebudzil tak mna trzeslo ze śmiechu![]()
O jaile pikole. Niezle !!!Najlepsze że my byliśmy w galerii jak sprawdzałam bete w necie... I patrzę, mówię o *****! 13.25 jestem w ciąży! A on łzy w oczach i do mnie wypalił "Gratulacje" wyciągnął rękę, podałam mu swoją i powiedział " nawzajem" wiara musiała się na nas patrzeć jak na wariatów [emoji23][emoji23][emoji23]
O jaile pikole. Niezle !!!
Chyba zadna z Nas nie spodziewalaby sie takiej reakcji.
No nie moge przestac sie smiac. zaraz W. wywali mnie z lozka![]()
To ja tez juz spadam.
Jutro 23, w sumie juz dzisiaj 23dc.
Jeszcze 3 dni....wytrzymam czy nie wytrzymam?
Dobranoc
Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Zobacz załącznik 1078017Zobacz załącznik 1078018