bleucoco
Fanka BB :)
@Mokosza @ForgetMeeNot Dziękuję! Oj tak, nawet się nie spodziewałam takich Walentynek i podejrzewam, że @Alina 88 również

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mokosza @ForgetMeeNot Dziękuję! Oj tak, nawet się nie spodziewałam takich Walentynek i podejrzewam, że @Alina 88 również
Haha miałaś rację kobietko! Niby to wiedziałam, ale nie wierzyłam, ten test też robiłam ciągle mówiąc, że nic nie będzie. Boże nigdy nie zapomnę tej chwiliA mówiłam, ze jak cycki przestają bolec to to kompletnie nic a nic nie znaczy [emoji16][emoji16][emoji16]rany jak się cieszę z tych Twoich dwóch kreseczek [emoji7]
Gratulacje!Gratulację 2 kreseczekwczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie
Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
Ja to w ogóle nie nadążam czytać i odpisywać, pewnie niejeden post pominęłamGratulacje!
Ej tu taki wysyp, a ja jeszcze przed owu. To nie fair [emoji85][emoji6]
To niedaleko mnieja Białołęka [emoji2957]
Zawsze zazdroszczę takich kresek co nawet szybki nie trzeba rozmontować żeby zobaczyć ,[emoji16]Gratulację 2 kreseczekwczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie
Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
I ja!Jeszcze ja! Jeszcze ja !![]()
Nie zakładaj w takim razieOj dajesz nadzieje. Jestem właśnie po owu i mnie rozłożyło [emoji24][emoji24][emoji24][emoji22][emoji22][emoji22]wiec zakładam, ze nic z tego nie będzie