ElaStyczna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Laski alez mam ochote na test![]()
To co, kiedy?Ja tez![]()
No na jedzenie wlasnie nie mamJa rozumiem miec ochote na cos do jedzenia [emoji14] ale na test ? [emoji14] a ile Ci do terminu @ zostalo?
Dokladnie kiedy i przy jakiej wielkosci pekl pecherzyk dowiesz sie juz na usg po owulacji ale pecherzyki nie zawsze tez pekajaDziś 8dc, kreska testowa wydaje się być ciut jaśniejsza niż kontrolna, śluz mleczny, nie miałam białka jaja kurzego jeszcze w tym cyklu, kłucia jajnika tez nie (a zawsze mam Ok połowy cyklu, cykle 25-26d).
Ale wg testu OWU już mogła być (bo wizualnie się już kreski zrównały) wg lekarza jest to niemożliwe bo wczoraj wieczorem pęcherzyk w lewym jajniku miał 22 mm (ma dojść do 25-26mm)
OWU wg Flo na 12dc...
Zobacz załącznik 1078884
Mnie pierwszy bladzioch przy biochemicznej wyszedl 11 dpo wiec tyle chce czekac minimum.. przegram zaklad i trudnoTo co, kiedy?![]()
U mnie wlasnie dzis pojawil sie ale mleczny a taki mam zawsze przed @Kuzwa laski ratunku
Duzo sluzu u mnie...niby bialy niby przezroczysty...A moze to dopiero owu??
Ale kurde tak pozno?prawie zawsze 18-19dc.
No i bolaly mnie jajniki w zeszlym tygodniu wtedy co owu podejrzewalam.
Hmmm...
To teraz mam zagadke![]()
(...) testy pozytywne nie wychodza w dniu owulacji tylko okolo 24-36 h przedszczyt sluzu mozesz miec w dniu owulacji. Obstawiam owulacje jutro lub nawet pojutrze