reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(
Kobietko.. Stresujesz się, że jak będziesz się stresować to zaszkodzisz? Nie myśl w ten sposób. Podwójnie będziesz się obawiać. Każda kobieta w ciąży na pewno miała niejednego stresa. Przetrwasz to, nie ominie Cię strach o dziadzia.. Ale nie rozkminiaj tego od razu w kategoriach, że może to zaszkodzić dziecku 🙂😘

reklama
Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję ❤ Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Kochana będzie będzie i doczeka wnuka jak należy :) w pewnym wieku serduszko słabsze ale i medycyna pięknie rozkwita więc my pomogą :)

Kobietko.. Stresujesz się, że jak będziesz się stresować to zaszkodzisz? Nie myśl w ten sposób. Podwójnie będziesz się obawiać. Każda kobieta w ciąży na pewno miała niejednego stresa. Przetrwasz to, nie ominie Cię strach o dziadzia.. Ale nie rozkminiam tego od razu w kategoriach, że może to zaszkodzić dziecku 🙂😘
Ech święte słowa, nie wiem czemu o tym nie pomyślałam tylko zaczęłam głupio myśleć. Dzięki ❤️ W pracy czymś się zajmę i będę czekać na informacje ze szpitala. Od jutro najwyżej wezmę urlop, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Jeju ile ta luteina się rozpuszcza pod jezorem... wzięłam ja to było 7 45 i teraz dopiero ha..

Już wolę dotunelowo... Ale jednak mi chyba nie pomaga bo i tak plamie :( raz w ciagu dnia ale jednak...

Przynajmniej podbrzusze odpuściło ;)

No nic na noc jeszcze tabletusia i czekamy na miesiaczkusia :)

Kochanie, musi byc dobrze. Tez ostatnio przezylam chwile grozy jak moj tata lat 68 po 3 operacji przepukliny zaczal w domu goraczkowac i inne epizody zoladkowe plus zaczela sie ropa sączyc. Na szczescie wszystko jest juz ok tylko strasznie schudl. Okazalo sie ze po prostu wracali autobusem i jelitowka sie przypałętała a on byl oslabiony. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i sie tego trzymac :) duzo zdrowka dla dziadka :) ktos musi prawnuka/prawnuczkę lub kto wie moze od razu dwojke rozpieszczac :)
Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję [emoji3590] Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Będzie dobrze, Kochana!! Nie stresuj się [emoji8] Też tak uważam, że nie jesteśmy w stanie ominąć pewnych stresów. Mojej koleżance w ciąży mąż zabronił radia słuchać, żeby o wypadkach nie wiedziała bo w ciąży [emoji1745]
Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(

reklama
Do góry