reklama
katherinnn
Fanka BB :)
Ja zaglądam średnio co dwie godziny, nie częściej ale to oczekiwanie jest straszneDziewczyny, czekanie na bete jest OKROPNE! co chwile zagladam i ni maczuje sie jakbym sprawdzala wyniki egzaminu
![]()

Verona26
Jest okropne, na pierwszą jeszcze jest podekscytowanie na drugą taki stres że masakra... Dlatego ja zrobiłam tylko jeden przyrostu tyle, resztę dowiem się u lekarza [emoji4]
Dziewczyny, czekanie na bete jest OKROPNE! co chwile zagladam i ni maczuje sie jakbym sprawdzala wyniki egzaminu
![]()
Mi wgl ginekolog mowil ze nie ma potrzeby powtarzac bety, ze jak ciaza jest potwierdzona dalej sie ja obserwuje przez usg. Ale no wiadomo zrobie drugi raz i tak dla pewnosci :-)Jest okropne, na pierwszą jeszcze jest podekscytowanie na drugą taki stres że masakra... Dlatego ja zrobiłam tylko jeden przyrostu tyle, resztę dowiem się u lekarza [emoji4]
Verona26
Mi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
Mi wgl ginekolog mowil ze nie ma potrzeby powtarzac bety, ze jak ciaza jest potwierdzona dalej sie ja obserwuje przez usg. Ale no wiadomo zrobie drugi raz i tak dla pewnosci :-)
Mrufka®®®
Załączniki
O no faktycznie ma to sens choc wiadomo kazda woli zrobic bardziej chyba po to by sie wlasnie uspokoicMi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
Jest mi troche lzej z mysla ze Wy tez tak sprawdzacie hehe zawsze razniej :-)Ja zaglądam średnio co dwie godziny, nie częściej ale to oczekiwanie jest straszne![]()
Mrufka®®®
Długo brałaś ovarin? Dużo się różnią ?ja się przerzuciłam z Ovarinu na Miositigyn któraś z Was tu polecała. Może i ja spróbuję tego soku...
reklama
Qwertyy77
Oo, tam mnie jeszcze nie byłoUroki UK and ebay![]()
ja jeszcze lubie etsy..
![]()