Nie nastawiam sie nie planuje za ponad tydzień umówiłam wizytę czy polipy choć trochę się zmniejszyły. One są niebezpieczne w ciąży przez to są krwawienia mogę stracić ciążę w każdym tygodniu przez polipy nawet w 20 tym jeśli dotrwam to będzie stres całą ciążę . Ale ja będę walczyć nie będę chodzic jak będzie trzeba tylko leżeć .@Ania7812 gratuluję. Spokojniej ciąży
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja mam podobnie. Trochę się załamałam jak dostałam @, jednak teraz nie mam ani grama żalu, że komuś się udaje, bardzo się z tego cieszę i też mężowi opowiadam, która dziewczyna jest w ciąży [emoji23] Dałaś mi dużą nadzieję, ja o drugie dziecko staram się ponad dwa lata, może i dla mnie jest nadzieja
To forum mi pomogło. Każde kreski przezywalam jak stonka wykopki opowiadałam mężowi komu się udało i jaka beta itp . Wkrecilam go w to forum . Ale nic się nie odzywał bo widział ze mi to pomaga. Dla jednych dziewczyn będzie to ciężkie patrzenie ze każdemu się udaje tylko nie mi a na mnie to wpłynęło pozytywnie dodało mi powera walki do działania. Każdej liczyłam dni do owu i wogole czekałam . Załamałam się polipami ale z ciążą to się za chiny nie spodziewałam z czego co one skubance 4dni przeżyły jak to możliwe .
bleucoco
Na razie tylko wiadomo, że infekcja, dostaje antybiotyki. Wykryli „zmianę” na woreczku żółciowym, ale nie wiedzą co to. Mam nadzieję, że tylko jakis może kamien, torbiel, albo polip cholesterolowy, w jego wieku to możliwe. Ale jeszcze trochę poczekamy jak będziemy mogli odetchnac z ulgą@bleucoco a jak Dziadek?
HappyBabyMama
ja skoncze 36 w kwietniu. I naprawde uwazam to za piekny wiek. jak slysze, ze po 30 czy w okolicach 40 to pozne macierzynstwo to smiac mi sie troche chce... bo wiek, to tylko ogranicznik w naszej glowie. kurcze teraz jestem swiadoma kazdego swojego wyboru, ciesza mnie te male rzeczy, na ktore majac np 20lat, w ogole nie zwracalam uwagi, mam zajebistego faceta, jest moim mężem, partnerem, kochankiem i przyjacielem, zwiedzilam kawaleczek swiata (a jeszcze tyle przede mna bo jest tyle miejsc, ktore pokazemy naszemu dziecku (miejmy nadzieje dzieciom),, mam cudowna rodzine, najwspanialszych na swiecie rodzicow i braci, miejsce, ktore kocham calym serduchem, wspanialych przyjaciol, wieczory filmowe z moim P. przy butelce winka (moje bezalkoholowe), zdrowie (oj tam, zdrowie zawsze mogloby byc lepsze, dlatego zycze go jak najwiecej i Wam i sobie). szczerzeee? jak zostane mama, to chyba osiagne pelnie szczescia i spelnienia w swoim zyciu, w wieku DOPIERO 36lat. I nie chodzi tylko o bycie rodzicem bo nie kazdy tego pragnie, ale o poczucie, ze jest sie spelnionym, ze osiagnelo sie wszystko to, o czym sie marzylo... Nie kazdy moze poczuc, ze doszedl tam, gdzie wszystko wywoluje usmiech i uczucie radosci...
Zgadzam się w zupełności. Mądrze napisane
Musiałam go otworzyć bo porysowalam szybke paznokciem bo uwierzyć nie mogę rano kreska teraz mocniejsza tzn o 15 robiłam polskiego czasu 16Widzisz i często tak była że jak nie zwracasz uwagi na ciąży i nie skupiają się na niej to przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie![emoji7]
I to jest piękne! [emoji173][emoji173]
Bardzo trzymam kciuki za Was. Będzie wszystko dobrze, zobaczysz.
Dawaj drugie zdjęcie tego popoludniowego tetsu [emoji7]
Załączniki
bleucoco
Ach mam nadzieję kochanaGratuluję! Mocno trzymam kciuki żeby kolejne miesiące obfitowały już tylko w spokój i szczęście![]()

bleucoco
Nie mam zielonego pojęcia! Zobaczymy jutroPewnie będzie widać po USG może faktycznie wczesniej? Albo poprostu szybko było zagnieżdżenie![]()

Wesoła_Aga
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
![]()
no proszę! proszę!

GRATULACJE
Która następna??
Dziękuję! Teraz będę się zastanawiać czy nie za szybko rośnie![]()
Oj tam oj tam

Dzisiaj mega rano się wkurzyłam. Powinien dziś/jutro przyjść okres a tu cisza nic nie pobolewa nawet, test negatywny ostatnio, ale mam spory zapas strumieniowych więc rano zrobiłam i co.... nawet nie wybarwiła się kreska kontrolnano bielutki cały obszar
rozłożyłam na czynniki pierwsze i pasek cały nasączony a pole "od kresek" białe
trafiłam na felerny test
jeszcze tego nie miałam
Pojechałam na betę, ok 20 mają być wyniki. Czekam jak na szpilkach ...
Czekamy razem z Tobą!
Mam nadzieje, że wieści będą dobre!
Tu taki wysyp, że nie może być inaczej

przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie maszczyli jak ja w lipcu urodze dzidziusia w wieku 36lat i 2 miesiecy to mam sie czuc babcia? Toć ja nawet jeszcze pół swojego zycia nie przezylam jeszcze
jeszcze conajmniej drugie tyle lat mnie czeka szczescia, milosci i radosci!!! Kochana!!! Ty gówniara jeszcze jestes, hehe
![]()
![]()
oczywiscie w bardzo pozytywnym znaczeniu
. A tak na powaznie, mysle ze marzec bedzie Twoim miesiacem ❤❤❤
No właśnie w marcu będzie 30... Już widzę tą hamską 30 na torcie Brrr!!!
Nie nastawiam się na nic... co ma być i tak bedzie... ale oficjalnie owulacja nie wiem kiedy jest i cicho sza

Rudaa94
O to to to
ja unikam wątków o negatywnym charakterze . Bo im wiecej sie czyta tym bardziej na łeb siada. Dlatego tylko staraczki i pazdziernikowe
Nie mam zielonego pojęcia! Zobaczymy jutro [emoji2] Muszę tylko przestać myśleć o takich historiach jak puste pęcherzyki ciążowe i poronienia teraz...
reklama
Daraa_94
@Wesoła_Aga Ty mi wczoraj chyba pisałaś o tym endo moje ma 10 mm 6dpo lekarz ma usg widzi @ a ta ma przyjść 22.02