reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Zrobiłam tez test popołudniu przed chwilą i kreska jest dwa razy mocniejsza niż z rana.
@Gabi2020 dobrze mówiłaś bo napisałaś ze los nam spłata figla i obie wyladujemy na pazdziernikowych jak znasz życie to wykrakalas [emoji7]
Jadłam po @ zupę ogorkowa calutki tydzień prawie codziennie bo zupę gorowalam na dwa dni i miałam 5raxy zupę ogorkowa na tydzień .

Nosz kurde tak jak mnie ta zupa ogórkowa irytuje na tym forum tak chyba ja zrobię na owulacje do cholery mąż mnie nie zapłodni to zupa zadziała :) hahahah

reklama
Ja już w domu, po wizycie. To była moja pierwsza wizyta u gina od niepłodności i żałuję, że poszłam dopiero teraz. Niestety ponieważ to 1 dc musiało się obyć bez usg, ale po wywiadzie i przejrzeniu całej mojej historii choroby oraz dotychczasowych wyników lekarz podejrzewa, że mogę mieć problem z drożnością jajowodow. Na początek kazał zrobić progesteron w 25 dniu cyklu, powtórzyć badanie nasienia u męża, na kolejnej wizycie badanie pod kątem chlamydii, no i dał skierowanie na laparoskopie diagnostyczna żeby sprawdzić jajowody. Jeśli będzie z nimi problem, to zostanie nam tylko in vitro😔
Pomimo tak kiepskich wiadomości to jestem zadowolona z wizyty, lekarz konkretny, nie wciskal mi kitu, nie kazał robić na razie żadnych innych badań, bo stwierdził, że nie warto wydawać teraz niepotrzebnie pieniędzy. No i pracuje też w szpitalu, do którego dostałam skierowanie, a to duży plus.

Ja mam podobnie. Trochę się załamałam jak dostałam @, jednak teraz nie mam ani grama żalu, że komuś się udaje, bardzo się z tego cieszę i też mężowi opowiadam, która dziewczyna jest w ciąży [emoji23] Dałaś mi dużą nadzieję, ja o drugie dziecko staram się ponad dwa lata, może i dla mnie jest nadzieja :)
W tym cyklu rzuciłam wszystko nic nie brałam żadnych witamin nic podałam się przez polipy. Co miesiąc u mnie było sprawdzanie szukanie objawów itp a teraz jak coś miałam to sobie nospe wzięłam i pomyślałam Głowno mam tylko w głowie mi to siedzi bo mnie jajnik bardzo kuł to wzięłam nospe przeszło doprawilam całą butelka wina w niedziele cała wyzlopalam a co , miałam dość . 2lata chodziłam jak zombie a teraz wykrzyczalam mężowi ze nie możemy się starać bo mam polipy i cholera wie kiedy je usuną i ginekolog mi powiedziała ze nie ma szans na ciążę z tymi polipami zarodek się nie zagniezdzi wiec odpuscilam bo w 100% wiedziałam że nici z tego . Głowę zajęłam czytaniem na różnych forach o polipach czy są szanse na wchlonienie. Progesteron w poniedziałek badany 6dni po owulacji wyszedł 21 odebrałam wyniki dziś i myślę nie ma uja ciąża bo przecież takiego Progesteronu to ja jeszcze nie miałam . Moje endometrium wynosiło 10mm albo 11mm 2 dni przed owu babka powiedziała ze przerosniete zalamalam się . A tu takie coś

Musiałam go otworzyć bo porysowalam szybke paznokciem bo uwierzyć nie mogę rano kreska teraz mocniejsza tzn o 15 robiłam polskiego czasu 16
99% pinkow kończy bez szybki, producenci powinni ją wywalić od razu, a nie kobiety się męczą co cykl [emoji1787]

No krecha jka się patrzy [emoji846]

W październikowych niestety pojawił się temat pustego jaja płodowego, więc już chyba nie mogę tam wchodzić [emoji23]

Napewno na początku mogą soe zdarzać takie historie. To normalne. Ale prosze bądź pozytywna. Masz piekna wysoka betę i piękny przyrost- nie kombinuj :)

Miałam was nie czytać ale kurde jak? No. Jak? ;)

reklama
Do góry