reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Na serio... do kina życia już teraz przerabane... [emoji2356][emoji2368] Nie wiem co my teraz zrobimy [emoji2368][emoji2368][emoji1787]
Kurde kiedys któraś tu z Was pisała, że najpierw stres bo nie można zajść, potem stres o bete, teraz jest o puste jajo płodowe, potwm będzie stres do 13 tc,’potem że urodzi się chore a potwm całe życie, że coś mu się stanie [emoji23] Boże jak życ [emoji23]

U mnie jest tak samo. Mi nawet babcia mówiła że mam się niczym nie przejmować bo u nas jak już się "zawiaze" to nie ma bata trzeba urodzić [emoji23][emoji4][emoji1787]
Takie genetyczne kwestie też na pewno mają znaczenie, wierzę w to, że u nas tak będzie i będzie dobrze ❤️ Jeju żeby jutro zrobili to USG i powiedzieli że jest ok 😂

Zrobiłam tez test popołudniu przed chwilą i kreska jest dwa razy mocniejsza niż z rana.
@Gabi2020 dobrze mówiłaś bo napisałaś ze los nam spłata figla i obie wyladujemy na pazdziernikowych jak znasz życie to wykrakalas 😍
Jadłam po @ zupę ogorkowa calutki tydzień prawie codziennie bo zupę gorowalam na dwa dni i miałam 5raxy zupę ogorkowa na tydzień .
Ale sie ciesze kochana! ❤️❤️❤️

Kochana...
Bardzo przykra sytuacja! [emoji22][emoji22]
Ja wierzę całym sercem że będzie wszystko dobrze, że z tego wyjdzie, Bo ma młody organizm! [emoji173][emoji173] Trzymam mocno kciuki by wszystko było dobrze! [emoji8]
Nie mają nadziei na to ale ja wierzę mocno że wróci do żywych [emoji24][emoji24][emoji24]

Ja i mloda dostalysmy gronkowca w gratisie w szpitalu w 2012 roku. Dal znac o sobie po porodzie- 2 tygodnie na krzesle mnie znosili bo nie moglam sie ruszyc. Nie wiem jak z sepsą. Musisz to skonsultowac z lekarzem. Trzymam kciuki za brata i przesylam duzo energii na ten trudny czas.
Hej, ostatnio wrzucałam tutaj dwa testy ciążowe pozytywne. Wszystko jest ok ale pojawil się inny problem[emoji24] mój brat wylądował w szpitalu, leży w ciężkim stanie, ma gronkowca i sepsę[emoji24][emoji24][emoji24] czy mi coś grozi? Zapomniałam zapytać lekarza o to kompletnie... W dodatku czuje się pusta bo mam świadomość tego że mój kochany brat odchodzi [emoji24][emoji24][emoji24]

Ja jeszcze muszę wytrzymać 4 dni... matko święta... zwariuje, wyląduję napewno w psychiatryku [emoji2356][emoji2368]
Takie genetyczne kwestie też na pewno mają znaczenie, wierzę w to, że u nas tak będzie i będzie dobrze [emoji3590] Jeju żeby jutro zrobili to USG i powiedzieli że jest ok [emoji23]

reklama
Kochana...
Bardzo przykra sytuacja! [emoji22][emoji22]
Ja wierzę całym sercem że będzie wszystko dobrze, że z tego wyjdzie, Bo ma młody organizm! [emoji173][emoji173] Trzymam mocno kciuki by wszystko było dobrze! [emoji8]
Oby tak było ale rokowania są złe😭😭😭 on się dodatkowo dializuje i ma osłabiony organizm 😭😭😭 ja nie chcę być w ciąży, niech on wraca do zdrowia bo ja tego nie przeżyje 😭😭😭 ma 37 lat, to nie może się tsk skończyć!!!

Do góry