Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja również z Łodzijak miło
![]()

Ooo! To witam sąsiadke
Dobra to widzimy się na placu zabaw z wózeczkami w tym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również z Łodzijak miło
![]()
Moze progesteron skacze [emoji4]
Jasne że tak![]()
![]()
Ooo! To witam sąsiadkeJa też z Łodzi, super.
Dobra to widzimy się na placu zabaw z wózeczkami w tym roku
Może macie jakieś poradniki /książki jak wyluzować?
No to by się zgadzało, ale nie wiem ile dni trwa Twoja faza lutealna. Mi progesteron zaczyna wzrastać od 14 dnia przed @.A lekarz widzi zbliżający się @ a jeszcze 9 dni
Muszę się w nią zaopatrzyćA znasz „moc pozytywnego myślenia”? Ciekawa książka i wg mnie się sprawdza w życiu [emoji846]
Ja jebe. U mnie to samo na wieczor mdli i cycki mrowia. I jak ja mam nie świrować.
14 dni, wszystko się zgadzaNo to by się zgadzało, ale nie wiem ile dni trwa Twoja faza lutealna. Mi progesteron zaczyna wzrastać od 14 dnia przed @.
A znasz „moc pozytywnego myślenia”? Ciekawa książka i wg mnie się sprawdza w życiu [emoji846]
Co on kuźwa Nostradamus jakiś. Szanuję wiedzę lekarzy i zazwyczaj nie neguje ich opinii no ale przecież tego nie da się zobaczyć 9 dni przed @A lekarz widzi zbliżający się @ a jeszcze 9 dni