Daraa_94
Fanka BB :)
Byle do następnego piątku, zatestuje i jak nie to rezygnuje do maja :/Lekarz się myli [emoji846] zaskoczysz go pozytywem zs kilka dni i to Ty będziesz Sprite [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byle do następnego piątku, zatestuje i jak nie to rezygnuje do maja :/Lekarz się myli [emoji846] zaskoczysz go pozytywem zs kilka dni i to Ty będziesz Sprite [emoji23]
Lekarz się myli [emoji846] zaskoczysz go pozytywem zs kilka dni i to Ty będziesz Sprite [emoji23]
Ale zaraz przecież jak możesz teraz coś takiego zakładać, skoro jesteś w połowie fazy lutealnej? Ginekolog też nie mógł Ci przecież stwierdzić czy jesteś w ciąży bo jest za wcześnie. Nawet ja jutro na USG w 5 dniu 5 tygodnia nie będę miała 100% pewności mimo bety. Zaczekaj na termin @. Macica przed terminem @ wygląda tak samo jak macica po zapłodnieniu.
Ja nie wiem już o co chodzi... On mi powiedział, że widzi okres
Ja mam problem dziewczyny. Mój mąż ma gorączkę 38 stopni. I teraz mam taką schize że i ja się zaraza. Bo już mnie gardło zaczyna boleć!! Fuck![emoji35]
Ja właśnie lekarzowi mówię, że mam za wysokie to tsh bo idealne na ciąże to tak 0,7-1 a ona się bardzo zdziwiła i powiedziała mi, że może dlatego się tyle miesięcy staraliśmy bo miałam cykle bezowulacyjne. Napisałam w tej sprawie do ginekologa i potwierdził. Endokrynolog powiedział mi nawet tak: „to ze mną pani poniżej 1 nie zejdzie”. Nie martw się tym absolutnie, bo być może Twój lekarz ma racje, a mój się myli. Ja tez już sama nie wiem, jak jest dobrze.
Ja nie rozumiem jak on może wiedzieć okres?! No jak? Skąd może takie coś wiedzieć 9 dni przed okresem?!
To nafaszeruj go lekami![]()
To niech się leczy szybciutkoJa mam problem dziewczyny. Mój mąż ma gorączkę 38 stopni. I teraz mam taką schize że i ja się zaraza. Bo już mnie gardło zaczyna boleć!! Fuck![emoji35]