reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hahaha dobrze to ujęłas. Ale nic mi nie powiedział zw źle się czuje, widziałam że leży pod kocem mega przykryty i patrzę tak na jego białka czerwone od razu wiedziałam że ma gorączkę dotknęłam mu czoła A on rozpalony i zalamka [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Typowy facet, w domu płaczą ale w pracy są zdrowi z 40 stopniami [emoji6]

reklama
Jedna z dziewczyn była na usg chyba w 21 dc i lekarz mówi że ciąży z tego nie będzie bo za małe endometrium a po tygodniu pozytywny test także póki nie ma okresu wszystko jest możliwe!
Ja już sama nie wiem, fakt faktem odebrał mi nadzieję. Nie wiem na ile on może zobaczyć kiedy @

Masz rację. Ja muszę się teraz tak ratować. Nic nie poradzę [emoji2356][emoji2368]
Stwierdzam że lepiej być w ciąży w miesiącach ciepłych. Okres zachorowań mniejszy.

Teraz przy grypie wcinam takie ilości leków, że serio żadna ciężarna by tak nie mogła.
Zamiennie Gripex, Polopiryna S, Apap, Nimesil.
20200213_225415.jpeg

Ja nie zrobię ani dnia wcześniej, czekam cierpliwie do 26
emoji16.png
Oj to twarda jesteś 😁ja już wiem ze nie wytrzymam chociaż nie nastawiam się, już ponad rok starań wiec nie liczę na nic choć z tylu głowy nadzieja zawsze się tli
Kurde kiedys któraś tu z Was pisała, że najpierw stres bo nie można zajść, potem stres o bete, teraz jest o puste jajo płodowe, potwm będzie stres do 13 tc,’potem że urodzi się chore a potwm całe życie, że coś mu się stanie 😂 Boże jak życ 😂
to prawda od momentu pojawienia się dwóch kresek na teście kobieta już do końca życia będzie się martwić o dziecko. Porąbane to jest a jednocześnie piękne

Wiesz, to nie chodzi o to, żeby Ci dawać złudną nadzieję, bo chcemy Cię pocieszyć, tylko lekarz po prostu popłynął i tyle [emoji23]
Dziewczyny ale jeśli on coś tam widzi to po co mi ta nadzieja. Mówiłam, że końcówka cyklu będzie bolesna :)
Już sama nie wiem co o tym myśleć ale trudno mi się doszukiwać pozytywu

reklama
Wiesz, to nie chodzi o to, żeby Ci dawać złudną nadzieję, bo chcemy Cię pocieszyć, tylko lekarz po prostu popłynął i tyle [emoji23]
dokladnie tak jest. ja bylam u ginki 6 dni po owulacji, zrobila usg, endo 7mm, zapytalam ja czy jest szansa na ciaze, powiedziala, ze ona nic nie moze zobaczyc i ze szansa jest zawsze a jak sie mialo udac to sie udalo i wroce do niej. no i faktycznie tydzien pozniej test mial juz cien cienia ale kreseczka sie przebijala.

Do góry