Qwertyy77
Fanka BB :)
Tego Ci życzęTo dobrze! I oby po 14 dniach znowu dwie kreski![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego Ci życzęTo dobrze! I oby po 14 dniach znowu dwie kreski![]()
Cześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?
Haha, nie martw się. My w WalęTYNKI zrobiliśmy zakupy a teraz mój śpi bo na nockę idzie, tadamKuzwa dziewczyny dobrze że ja tego nie widziałam, bo napewno dzisiaj byłoby dzisiaj Przytulanki z muszla [emoji23][emoji23] Tak romantycznie przy Walentynakach. Coś czuje dzisiaj romans z kibelkiem zamiast z mężem [emoji23][emoji23][emoji2368] To będą cudowne Walentynki [emoji173][emoji173][emoji2961]
Haha, nie martw się. My w WalęTYNKI zrobiliśmy zakupy a teraz mój śpi bo na nockę idzie, tadam![]()
Też testuję pierwszy cykl, i zaczęłam 9dc, wyszła blada, poczekam dp 11dc - tak samo blada, pozniej 13dc, ciemniensza, 14dc ciemniejsza (prawie juz taka jak kreska testowa) dzis 15dc i mysle ze już bedzie pozytywny wynik, dodatkowo boli mnie lewy jajnik od rana to myślę że to dziśCzyli bardzo możliwe, że przegapiliśmy TEN dzieńto mój pierwszy cykl z testami
Mój pewnie by mnie zabrał i bekę cisnął ze nie mogę ani się nazrec ani narąbaćMy mieliśmy jutro iść na kolację... Ale się posmialim... [emoji23][emoji23]
Chyba suchary i kisiel se zamówię [emoji23][emoji23][emoji23]
Piersi trochę bola, 2 dni sie czułam jak przeziebiona, brzuch czasem zakluje i tyleJakies objawy masz?![]()
Mój pewnie by mnie zabrał i bekę cisnął ze nie mogę ani się nazrec ani narąbać [emoji23]
Mój pewnie by mnie zabrał i bekę cisnął ze nie mogę ani się nazrec ani narąbać [emoji23]
Albo i takNazrec owszem [emoji14] gorzej pozniej [emoji14]