• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Jezu... współczuję Ci. Ja to wymiotow nie mam raczej coś takiego jak refluks... cofa mi się i tyle... No i zgage mam od tego [emoji36] I mdli, chociaż od jakieś 30 min jest mi trochę lepiej [emoji848]
Wszystko przed Tobą haha

Ty to też masz coś z wróżki... U mnie też od razu widziałaś po wieczorem kresce że to ciąża [emoji173][emoji16]
Jak się okaże, że będzie teraz córa to pomyslę o przebranżowaniu bo póki co intuicja nie zawodzi ;) O ciąży też wiedziałam w 1dc hahaha

cześć wam jestem i ja bo Verona mnie zaczarowala i ogorkową jadłam 5dni 😂 i ciąża jak jak ja się pytam?
smerfetka gratuluję ja jestem po 2ch poronieniach nie mam dzieci teraz w ciąży trzeciej cholera musi być dobrze więc i tobie życzę . Mój mąż też zabronił co kolei robić dmuchany chuchamy.
No to ja tez dwa poronienia...Ostatnie 20 styczeń...

Ja pierdziele, dziękuję za zaproszenie ❤ja też lubię czytać i o ogórkowej i reszcie ale jak ja ogarnę dwa wątki jak miałam problem z jednym?! 😂😂 Liczę, że większość z nas się jednak przeniesie tutaj :)
Ja myślę że tam będzie 5 stron na cały dzień a tu 50 na dzień 😂😂😂 to ogarniesz bo jak tamten ogarnelas to i to ogarniesz tam było 55 stron na dzień tu będzie 50 tam 5 wiec dalej nam da 55 stron

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry