Verona26
Fanka BB :)
Gdzie to kupiłaś? Efekty są? Bo mi to już chyba nic nie pomoże [emoji2356]
Napisałam tak się nazywają Twój cel to gęste i długie włosy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napisałam tak się nazywają Twój cel to gęste i długie włosy![]()
Dopiero opanowałam wymioty.. Kolejny bajeczny weekend przed Nami
Dlatego napisałam, że może inaczej podchodziłabym do tematu, gdybym takiego oderwania nie miała średnio raz w miesiącu. Tyle, że odrywamy się dla siebie a nie dla daty. Nie przekonam się już ani do Walentynek ani do Dnia Kobiet bo Kobietą też jestem na codzień, nie od Święta
Dzień Mamy obchodzimy mimo, że też nie wypadam z roliMikołajki, Gwiazdkę - najcudowniejszy czas
Urodziny i inne rocznice
![]()
Mój mąż jest na tyle Romantyczny, że nadal, co roku mimo, że już dawno jesteśmy po Ślubie dostaję prezent z okazji Rocznicy Zaręczyn hahaha
O tak! Nie zapomnę tych wszystkich bukiecikówPotrafił na szaber wyskoczyć aby tylko najpiękniejsze zerwać
A teraz rośnie razem ze mną i chyba nie ma siły na skoki przez płot haha
A ja tak na nie liczyłam a mam okropne :/ W ogóle się nie układają. Mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni :/
Przyda się po porodzie bo wtedy cyc twardy jak dykta się robi hahahaha
Negatywny jak nicNiby cos tu kiedys bylo [emoji14]
Negatywny jak nic [emoji16]
Dobra dodaje.. ale jak @ przyjdzie to jestem mistrzem oszukancow.. zdjecie z teraz.. czyli 4 h po czyli niewazny.. patrzcie i szukajcie ;D
No teraz to mozemy tak uznac![]()
Ja czytam jego książkę pierwszy raz ale póki co niezłaJa akurat Remka nie trawie, ale thrillery psychologiczne uwielbiam [emoji3590]
Ostatnio bardzo mi podeszła Magda Stachula. Kupiłam mamie, a sama zgarnelam[emoji6]
Tej, Twój też był taki cień [emoji848][emoji848] Pamiętajmy zw to czułość 20.
Negatywny jak nic [emoji16]
Nie koniecznie może nie doszło jeszcze do implantacjiJakos 10/11 dpo wiec powinno cos byc juz gdyby bylo cos na rzeczy