reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Klaudia anita leki masz takie jak ja a ten mlody lekarz to ktory? Na wypisie masz napisane pewnie ? Wogole to z jakiego miasta jestes z samych kielc?..... Ja mam dzis jakiegos mega dola :( dzus chyba z 6 razy beczalam tak mnie wszystko z rownowagi wyprowadza. W dodatku mam slowa w glowi ktore mi jakis czas temu szefowa powiedziala oczywiscie nie pytajac czy sie udalo z tekatem wyskoczyla ze dziecko to mi niech ktos w rodzinie urodzi .... Poprostu mialam ochote jej w gebe dac i wykrzyczec ze ona tez mogla swojej siostrze urodzic dziecko a jej siostra tez miala ivf tylko bylo to okolo 25 lat temu .... Ale juz sie wygadalam przemilczaam i triche mi ulzylo i w glowie siedzi. . oczywiscie pewnie zla dlatego ze mnie 2 tygodnie znow nie bylo po tranaferze... Czasami to jej nie nawidze za takie teksty.
Biskup takie nazwisko
Mam nadzieje że to nie on będzie mi robił transfer
Ja z samych Kielc wiec do kliniki max 15min
Głupia stara rura 😜nie przejmuj się 😘

reklama
Kuźwa, czekaj, szukam...Mam może 5 na krzyż. U nas za małego była bieda i zdjęć mam bardzo mało [emoji853].
Pobiję Artemidę, też byłam brzydka u chuda i miałam dwa przednie wystające zęby jak u królikaZobacz załącznik 1080883Zobacz załącznik 1080884
@fredka84 na koniu 😅 no chudzinka jestes ALE ZA TO USMIECH TEN SAM ;) I tez sie ciagle smiejsz ;) ty to dopiero lobuziara muialas byc i tak ci juz zostalo;) NASZCESCIE ❤❤❤ mysle ze w tamtych czasach nikt z nas nie mial latwo. U mnie na slasku juz nie bo mnie Lukasz przeprowadzil ;) jest taka tradycja ze jak dziecko idzie do pierwszej klasy to w pierwszy dzien szkoly idzie z taka TYTKA jakby tak duzy rog obfitosci gdzie sie wklada duzo slodyczy. I ja pamietam ze moja mama przez cale wakacje zbierala na te slodzycze od dziadkow i innych, chociaz u nas jakos biedy nie bylo bo moj ojcien to juz iwcie wojskowy a mama uczyla w szkole ale nie w tej do ktorej ja chodzilam. I jak poszlam na ten pierwszy dzien to oczywiscie z rodzicami specjalnie wzieli wolne i byl tez ten PAWEL ze swoimi rodzicami a on mial w tej tytce jeszcze taka zabawke i co chwile sie popisywal a jak stalam do zdjecia a na ziemi byla narysowana taka klaskowka kreda i ja chcialam na nie poskakac a ten mnie popchnal to ja wzielam ten rog i go za to wyrzsakalam po plecach az mnie musieli trzymac ;)

Tak my juz iwemy ty URZEDASIE :biggrin2: zero alko i Twoj biedny Mareczek dzisiaj pewnie nadrabia :biggrin2: Podnioslam Ci troszke cisnienie :biggrin2: ?
Hihi, ja mam malutkie ciśnienie z natury to podnoszenie wskazane;) mezus sie najadl czosnku i byl taki smród na sali,ze to pogonilam. Zrobil sobie kanapkę, taka jak wczoraj pisalyscie, masełko, czosnek i na to wędlina i stwierdził,że to smaczniejsze niż kebab [emoji23][emoji1787]

Ja mam tylko takie, reszta w Polsce w domu
Na zdjęciu mam chyba że 3-4 lata, nie przypominam chyba siebie ale mój syn robi teraz podobne miny :laugh2: zrobione na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku z moim ukochanym świętej pamięci tatą
baaardzo siebie przypominasz ;) No nic sie nie zmienilas ;) Przynajmniej jak cie ostatnio widzialam na zdjeciu ;)

Jaki slodziak bylam podobno bardzo ruchliwa i niezla lobuziara ;) I widzisz ta malo proporcjonalnie duza glowe do reszty ciala ;) Ale tez podobno zawsze sie duzo smialam ale potrafilam sie tez obrazic ale jak mi dali tubke skondensowanego slodkiego mleka to dziecka nie bylo [emoji173]
No istny diamencik [emoji23][emoji1787]

reklama
Do góry