reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

jeśli medicover to pewnie duże miasto wiec diagnostyk powinnaś mieć dużo :)
Ja mam pakiet w luxmed (który badania i tak robi w diagnostyce) ale badania na własna rękę robię bezpośrednio w diagnostyce - place 30 zł zamiast 60 w luxmed :)

jeśli medicover to pewnie duże miasto wiec diagnostyk powinnaś mieć dużo :)
Ja mam pakiet w luxmed (który badania i tak robi w diagnostyce) ale badania na własna rękę robię bezpośrednio w diagnostyce - place 30 zł zamiast 60 w luxmed :)
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenach :) w Warszawie mieszkam, znalazlam za 34 zl najtaniej tyle ze nie po drodze do pracy wiec moze w sob tam zrobie a w medicover robilam bo chcialam by moj gin od razu to widzial ;) napisal do mnie ze na 1sza wizyte zaprasza w terminie 7-14 dni od @. Kiedy sie wybierasz?

IMG_20200216_084808.jpg

Jest cienka i jasna! :D

Pierwsz
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenach :) w Warszawie mieszkam, znalazlam za 34 zl najtaniej tyle ze nie po drodze do pracy wiec moze w sob tam zrobie a w medicover robilam bo chcialam by moj gin od razu to widzial ;) napisal do mnie ze na 1sza wizyte zaprasza w terminie 7-14 dni od @. Kiedy sie wybierasz?

Pierwszy raz idę na sprawdzenie 25.02 czyli tak 1,5 tyg od daty spodziewanego okresu :)
A do osoby, którą chce jako lekarza prowadzącego mam 11.03 czyli 3,5 tyg od @ - będę w 8 tygodniu (7+4) wiec już powinno być ładnie wszystko widać :)

reklama
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

Ania a powiedz mi czy mając pakiet w medicover masz u nich jakieś preferencyjne ceny porodu? Ja nie ukrywam że chce mieć w medi cesarkę - nie biorę pod uwagę innego rozwiązania ciąży i to jedyny szpital gdzie mam pewność że nikt mi nie będzie robił z tego problemu.

Do góry