Początkująca30
Zaangażowana w BB
Ja jestem z zachodniopomorskie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi chodzilo o nazwe laboratorium bo tego tez jest pelno :-) synevo widze ze ma 34 zl ale to kawalek ode mnieJa jestem z zachodniopomorskie.
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenachjeśli medicover to pewnie duże miasto wiec diagnostyk powinnaś mieć dużo
Ja mam pakiet w luxmed (który badania i tak robi w diagnostyce) ale badania na własna rękę robię bezpośrednio w diagnostyce - place 30 zł zamiast 60 w luxmed![]()
Ale bardzo widoczna! Gratuluje :-)
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenachw Warszawie mieszkam, znalazlam za 34 zl najtaniej tyle ze nie po drodze do pracy wiec moze w sob tam zrobie a w medicover robilam bo chcialam by moj gin od razu to widzial
napisal do mnie ze na 1sza wizyte zaprasza w terminie 7-14 dni od @. Kiedy sie wybierasz?
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej