reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie położyłam się w domku;)
Zgodzilam sie na usg, wcześniej oczywiscie swoja dr wypytalam czy nie zaszkodzi;) zarodek piekny, serduszko pieknie bije, jeszcze malusie ale jest. Sprawdził wielkość zarodka, średnicę pecherzyka żółtkowego, i sprawdzil częstotliwość bicia serca. Powiedział,ze zawsze to sprawdzają A często nie mowia o tym pacjentce zeby jej nie denerwować A mi powie, bo wszystko jak na ten moment jest pięknie, lepiej być nie moze;) krwiaka tam nie widział. Ale on zaczął gadac,że leżenie w ciazy jak jest wskazane nawet jak kest krwawienie.. generalnie,ze po domu chodzic, śniadanie sobie robić, kontakt tylko z domownikami bo teraz panuja paskudne wirusy i jak mi przyjdzie gdzieś wyjść to na odległość bez buziaków. Jak będę wyrzucala śmieci to w zapiętej kurtce;) no i dal mi zwolnienie na 2 tygodnie.. Ale po badaniu mi trochę więcej brązu leci, więc mam zamiar leżeć az mi wszystko zniknie. Bede spokojniejsza. Tylko tak myślę,ze to zwolnienie do pracy to pojdzie juz jako ciążowe? Czyli beda juz wiedzieć??

reklama
Zgodzilam sie na usg, wcześniej oczywiscie swoja dr wypytalam czy nie zaszkodzi;) zarodek piekny, serduszko pieknie bije, jeszcze malusie ale jest. Sprawdził wielkość zarodka, średnicę pecherzyka żółtkowego, i sprawdzil częstotliwość bicia serca. Powiedział,ze zawsze to sprawdzają A często nie mowia o tym pacjentce zeby jej nie denerwować A mi powie, bo wszystko jak na ten moment jest pięknie, lepiej być nie moze;) krwiaka tam nie widział. Ale on zaczął gadac,że leżenie w ciazy jak jest wskazane nawet jak kest krwawienie.. generalnie,ze po domu chodzic, śniadanie sobie robić, kontakt tylko z domownikami bo teraz panuja paskudne wirusy i jak mi przyjdzie gdzieś wyjść to na odległość bez buziaków. Jak będę wyrzucala śmieci to w zapiętej kurtce;) no i dal mi zwolnienie na 2 tygodnie.. Ale po badaniu mi trochę więcej brązu leci, więc mam zamiar leżeć az mi wszystko zniknie. Bede spokojniejsza. Tylko tak myślę,ze to zwolnienie do pracy to pojdzie juz jako ciążowe? Czyli beda juz wiedzieć??
To zależy czy prosiłaś ich o inne, jeśli nie- to prawdopodobnie pójdzie już jako ciążowe. Ja w ciąży jak byłam u rodzinnej to zawsze prosilam aby to nie był kod B czyli ciąża tylko jakiś wirus czy jelitowa i nie było z tym żadnego problemu 🙂

Dzień dobry dziewczynki, ja właśnie robię jogę i trzymam nogi w gorze przy ścianie przez miniumum 10 minut wiec sobie podczytuje z rana co się dzieje na forum ☺️ Bo takie trzymanie podobno mega dobrze działa na dopływ krwi do macicy...No i wiadomo wtedy niby wszystko lepsze 🤪 mój piesior zawsze wtedy wykorzystuje moment i chlasta mnie jęzorem po całej twarzy bo myśli, ze mamusia chce całusów 😂 i w między czasie robię zupkę cebulowa tak się się chciałam pochwalić :) miłego dnia kochane 😘😘😘

To zależy czy prosiłaś ich o inne, jeśli nie- to prawdopodobnie pójdzie już jako ciążowe. Ja w ciąży jak byłam u rodzinnej to zawsze prosilam aby to nie był kod B czyli ciąża tylko jakiś wirus czy jelitowa i nie było z tym żadnego problemu [emoji846]
Nie pomyślałam;( no nic. Co ma byc to bedzie.
Nawet nie będę wiedziała co pojdzie.. Chyba,ze na e-pacjent. O.

To ja ci PRZESYLAM buziaki 😘😘😘😘😘😘😘😘 wszystko bedzie dobrze😍 Lez sobie ;) Ja dzisiaj nie bede lezec bo jedziemy z Łukaszem i naszym kumplem do wsi bo jest kiermasz plyt winylowych i mamy zamowiony stolik w takeije wloskiej restauracji 😋 Tylko w co ja mam sie ubrac o_O

reklama
Do góry