Weź powiedz , ze Lalka pyta czy ma prawdziwe bimbałkiWidzę że dokładnie ją sobie obejrzałaś[emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź powiedz , ze Lalka pyta czy ma prawdziwe bimbałkiWidzę że dokładnie ją sobie obejrzałaś[emoji23]
A tak dobrze szło ostatnio na forum, przytulam [emoji22]U mnie niestety nie wydarzył się cud. Beta dzisiaj 113 w sobotę 102.
Przytulam!! Nie zamartwiaj się. Ja jutro będę na wizycie bo chce skierowania na badania a na ładne oczy nie dostane to bedzie chciał zajrzeć..a od kilku dni mnie tez nic nie pobolewa... Także idę rozdygotana ale dalej z nadzieja i wiara w Kropka.Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczuciakolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Przytulam mocno Kochana[emoji25][emoji25][emoji25]
Odstawiasz leki? Kiedy wizyta?
Ale rośnie.. kurde. Musisz to sprawdzić.U mnie niestety nie wydarzył się cud. Beta dzisiaj 113 w sobotę 102.
Ona dalej rosnie trzebabylo by sprawdzic czy to nie pozamacziczna
Owszem.I nie raz dostalam po d****jak o włos zabrakło. Ale ktoś musiał te wyniki w ogóle robić i powiem Ci ze to podejście zaprocentowało. Parę miesięcy po tym jak wrocilam do biura to 80% mojego dawnego teamu rzuciło papierami bo uznali ze z nowym szefem się nie idzie dogadać. A i jest jeszcze jedno ukryte dno. Na Lubelszczyźnie trudno się rekrutuje...Malo ludzi takie podejscie ma bo przciez ty tz musialas sie tlumaczyc z wynkow
A Ty jak myślisz?Chyba dziś odstawie wizytę mam za chwilę zobaczę co powiedzą. Zostało nam 2 eskimosow. Chcą podać ich obu.
Ja jestem przeciwna podawaniu dwoch zarodkow ale kazdy ma inne zdanie na ten temat moj D tez mi kiedys chcial podac dwa to mu sie postukalam po glowie.A Ty jak myślisz?