Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wreszcie po 10 dniach od zachorowania mogę stwierdzić że czuję się lepiej.
[emoji3]
Idealnie na dni płodne.
Nie.Skoro rano pozytyw to wieczorem też nie powinien być pozytywny??
Pięknie ciemniejeA u mnie dziś ciemniejsza kreseczka. Jestem 10dpo
Zobacz załącznik 1082363
Cieszę się bardzo :* długo Cię trzymalo..Wreszcie po 10 dniach od zachorowania mogę stwierdzić że czuję się lepiej.
[emoji3]
Idealnie na dni płodne.
Kochana na twoim przykładzie można porównać wizytę prywatnie i wizytę na NFZ . Daj spokój lepiej zapłacić żeby był spokojnym. I jak kobiety mają chodzić na NFZ jak mają taki kijowy sprzętTak jak gdzies wczesniej pisalam, cale cisnienie mi wczoraj zeszlo. Jak juz emocje opadly to padlam po prostuWczoraj z tych nerwow wszystkich opierniczalam. Nikomu nie zycze trafienia do takich lekarzy jak ja rano. I kolejny raz przekonalam sie na wlasnej skorze ze nie ma co oszczedzac i lepiej isc prywatnie to sie chociaz czegos dowiesz
jestem przeszczesliwa juz teraz bo wiem ze wszystko jest ok
![]()
No wiadomo, tylko jak wczoraj policzylismy to nie sa male koszta, za ortopede place 120 zl, tu 280... 400 zl miesiecznie... tragedia... i wez na to zarób...Kochana na twoim przykładzie można porównać wizytę prywatnie i wizytę na NFZ . Daj spokój lepiej zapłacić żeby był spokojnym. I jak kobiety mają chodzić na NFZ jak mają taki kijowy sprzęt [emoji85] najważniejsze że jest serduszko beta piękna dbaj o siebie
Masz tak samo jak u mnie takie same odcienie i ten sam testA u mnie dziś ciemniejsza kreseczka. Jestem 10dpo
Zobacz załącznik 1082363
Ja szukałam na znany lekarz. I chyba znalazlam jak w środę plamilam to był pierwszy lekarz który oddzwonił jak nie odebrał i napisalam sms. My co miesiąc bd wydawać 150 zł no cóż. Powiem tak cieszę się że mąż dobrze zarabia. Bo inaczej to byłaby dupa.Jesli chodzi o lekarzy rodzinnych to mam na prawde super. Moja mala chodzi do tej co mnie do 18 r.z. prowadzila, a u mnie w szpitalu otworzyli teraz lekarza rodzinnego i tam sie przepisalam i tez mam wspaniala pania doktor. Ortopedow przerabialam na nfz bo urazowy czlowiek ze mnie to zwatpilam jak mi chcieli skierowanie do psychiatry wystawiac i od tej pory chodze prywatnie i panstwowo do jednego doktora. Ginekologa od codziennych spraw mam spoko. Ale nie prowadzi ciaz mimo ze przyjmuje w szpitalu. ( a dp tamtego konowala chodzilam teraz bo sie nie trzeba umawiac). No i teraz ten co wczoraj bylam zrobil na mnie mega wrazenie, ale 300 zl co miesiac to dla nas ogromny wydatek przy mojej najnizszej krajowej i meża zarobkach niestety...
Jesli chodzi o lekarzy rodzinnych to mam na prawde super. Moja mala chodzi do tej co mnie do 18 r.z. prowadzila, a u mnie w szpitalu otworzyli teraz lekarza rodzinnego i tam sie przepisalam i tez mam wspaniala pania doktor. Ortopedow przerabialam na nfz bo urazowy czlowiek ze mnie to zwatpilam jak mi chcieli skierowanie do psychiatry wystawiac i od tej pory chodze prywatnie i panstwowo do jednego doktora. Ginekologa od codziennych spraw mam spoko. Ale nie prowadzi ciaz mimo ze przyjmuje w szpitalu. ( a dp tamtego konowala chodzilam teraz bo sie nie trzeba umawiac). No i teraz ten co wczoraj bylam zrobil na mnie mega wrazenie, ale 300 zl co miesiac to dla nas ogromny wydatek przy mojej najnizszej krajowej i meża zarobkach niestety...