Liliana87
Fanka BB :)
Mi zawsze mowil,żeby na godzinę przed wypić 1.5l.Oczywiście mój nie mąż jedzie [emoji3590]
Tą wodę ile przed zabiegiem trzeba pić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zawsze mowil,żeby na godzinę przed wypić 1.5l.Oczywiście mój nie mąż jedzie [emoji3590]
Tą wodę ile przed zabiegiem trzeba pić?
Zobaczymy co będzie to będzie
Zdam Wam raport po
Wyczaruj mi ciąże
O 11 mam być a ja już od 6 gotowa haha
Dłuży mi się straaasznie![]()
Dziękuję [emoji8]7 dptNiech ta beta Cię pozytywnie zaskoczy[emoji8][emoji8][emoji8]7dpt?blastka?
Dziękuję [emoji8]7 dpt
2 blastki
To troche zalezy od organizmu, pierwszy raz to taka troche loteria, potem juz sobie wyrabiasz pojecie ile pić kiedy zacząć. Ja na przyklad zaczynam na 40min przed, ale wypijam 1,5l. Kurcze, nawet na wielu transferach można się czegoś nauczyć...Mi zawsze mowil,żeby na godzinę przed wypić 1.5l.
Rozumie, ale może niech znajdzie cokolwiek na początek, a między czasie dalej szuka. Na pewno dacie radę, to jest życie i takie sytuacje się zdarzają. Trzymam kciuki żeby się udałoNo właśnie jest kryzys w transporcie . Zastanawiamy się co zrobic bo moze miec prace ale na wyjazdy nie na miejscu. Trochę się boję zostac tu sama![]()
To juz wystarczy czekaniaDziękuję [emoji8]7 dpt
2 blastki
Zawsze to jakaś odmiana byłaDobra dziewczynka, no, masz się mnie bać [emoji23][emoji23][emoji23].
Ja w niedzielę wypiłam 2 drinki z mężem i się na narożniku puściłam [emoji23]
Zawsze się zdarzaja i zawsze w nie odpowiednim momencie. Dziś już ochlonelismy i juz jest lepiej. Wezmiemy kazda opcje. Zreszta to nasze ostatnie dwa lata w tym kraju. Jezeli nic sie nie zmieni to ja mogę wracac nawet dzisiajRozumie, ale może niech znajdzie cokolwiek na początek, a między czasie dalej szuka. Na pewno dacie radę, to jest życie i takie sytuacje się zdarzają. Trzymam kciuki żeby się udało![]()