Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wisienka i wybrałaś coś ciekawego z katalogu? Fajne u was są te katalogi, szkoda ze u nas czegoś takiego nie ma

a mysmy juz to prawie zdarzyli wydac i potem wyszlo ze prawie debet sobie narobilismy 

mam 2 pytania :
czy wasze dzieci spia spokojnie tzn cicho bez wydawania dzwiekow
i czy jak sciagacie pokarm laktatorem raz to czy do tej samej butelki mozna dodac pokarm siagniety pozniej tzn zmieszac starszy z nowym ale z tego samego dnia![]()
Mój mąż stwierdził, że mi już kompletnie odbiło i dlatego zawiózł nas mój brat, bo jakoś taksówką nie chciałam do porodu jechać;-)bira sama do porodu autkiem ??....
-szalona :-)
bira ta niania jesli kladziesz dziecko w pokoju od strony gdzie jestes na dworze to na bank zadziala :-)
moje dziecie ma coraz rzadziej koleczki a jak sa to coraz slabiej i krocej :-) No i poranek mam super, bo chichra sie od samego rana moj szkrabik... a jak gada![]()
A wiecie że Blanka dzisiaj ze mną śpiewała-szok. Tak samo otwierała buzię i robiła razem ze mną lalala oczywiście bez dźwięku. Normalnie naśladowała mnieŚwietnie to wygladało!
ja mam pytanko a propos karmienia jeszcze
czy karmicie tylko z jednej piersi? czy z dwoch?
moja mala jeszcze robi czasami dziwne cyrki- je spokojnie a potem nagle zaczyna sie wiercic krecic i plakac
czasami uda sie ja uspokoic i je ok a czasami jedzenia koniec
biore ja do gory jak radzilyscie zeby jej sie odbilo i mimo tego sa potem cyrki
troche sie denerwuje
przy butli tak nie ma
Na szczęście jest ok. Ale dała taki popis, że myślałam, że spłonę... Wymusiła pierwszeństwo w kolejce, bo tak się pruła, że lekarka kazała nam wejść poza kolejką. Mała jak tylko przekroczyła próg zrobiła mega rogala na buźce i cieszyła się do pani doktor do końca wizyty.Kosmicznie to wglądało. Znowu została zważona i waży 5640, a tydzień temu waga pokazywała 5200