reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja mam Electroluxa jest super bo jest trójkątny więc dojeżdża też w kąty pokoju. A moi rodzice i brat mają xiaiomi, gdybym nie miała tego Electroluxa w promce( kupowałam wtedy wszystkie urządzenia do mieszkania z Electroluxa i obniżyły mocno cenę) to też kupiłabym xiaiomi. Jest genialny i nie tak drogi jak roomba
A jaki model konkretnie tego Xiaomi?

reklama
A mi zaczynają pojawiać się krostki na czole a widzę, że tormentiolu i maści cynkowej w ciąży stosować nie można :( Macie jakieś magiczne sposoby? Muszę zagadać do gine, ale to dopiero za dwa tygodnie
Serio nie można maści cynkowej? To nie wiedziałam a ta wiedza może mi się kiedyś przyda ;) ja w poprzedniej ciąży chyba stosowałam bo nie pomyslalam nawet, że może zaszkodzić..

A ja Dziewczyny dzisjs się martwie bo mnie strasznie brzuch bili jak na @ i kłuje, boli w środku , a bardzo się dziś zdenerwowałam.
Moja malutka na adaptacje w żłobku drugi dzień i została sama Dzisj na 15 minut i to było straszne. Myslalam, ze mi serce pęknie. Potem sie ode mnie nie chciała oderwać a trwa tak mnie boli wszytsko tak w środku i się boje, ze stracę Kropka [emoji25] tak mi zle

mnie też czasami tak pobolewa, nie martw się ❤️ A córcia pamiętaj że przeżywa to wszystko bo tak dorasta i dojrzewa - za kilkanaście lat będzie dzięki temu cudowną młodą kobietą :)

Dziewczyny mam betę z dzisiaj ❤️

Załączniki

• 46FEF814-221F-4F2C-83D5-20775CEF8AA1.jpeg
    46FEF814-221F-4F2C-83D5-20775CEF8AA1.jpeg
    30,3 KB · Wyświetleń: 83
Nie bój się Kochana! Bóle przed okresem i jego tego Nie są normalne. Ja tez mega schizowalam jak mnie bolało, ale dziewczyny mówiły z atak musi być i to prawda. Teraz już nie boli brzuch jak na @, raczej czuje szczypanie i takie bieganie w brzuchu jak dzidziuś rosnie[emoji173][emoji173]
A ja Dziewczyny dzisjs się martwie bo mnie strasznie brzuch bili jak na @ i kłuje, boli w środku , a bardzo się dziś zdenerwowałam.
Moja malutka na adaptacje w żłobku drugi dzień i została sama Dzisj na 15 minut i to było straszne. Myslalam, ze mi serce pęknie. Potem sie ode mnie nie chciała oderwać a trwa tak mnie boli wszytsko tak w środku i się boje, ze stracę Kropka [emoji25] tak mi zle

Hahaha [emoji16][emoji16] Ja kupiłam 2 staniki za 69 zł. Z ta kasa to jest coraz gorzej boję pracujemy, nie tak źle zarabiamy A tu dupa życie tak drożeją że codziennie na zakupy 100 zł to minimum i nic nie kupisz. Q jak jeszcze weźmiesz chemię to 200 jak nic, chyba niestety coraz gorzej w tym kraju się dzieje ludzie znów zaczną za granicą uciekać jak na początku lat 2000 [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Ja też kupiłam w H&M na razie bo nie miałam kasy [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A jeżeli chodzi o piersi to mam dramat jak ściągnę stanik w nocy. Ciężko mi przez nie spać na brzuchu... tragedia... A to moja ulubiona pozycja[emoji2356][emoji2356] jak mam stanik nie odczuwam. Ja tez kupiłam.rozmisr większy tzn. Miałam rozmiar dd A w h&m kupiłam takie bez fizbin i rozmiar C jest ok tylko trochę duży pod biustem, dlatego nie lubię kupować w sieciowkach. Niestety staniki muszę mieć drogie co mnie zawsze wkurza [emoji86][emoji36]
Mam misieczke c - d bez ciąży... Wiec jestem przerażona co będzie za parę miesięcy 🤣

Do góry