reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Serio nie można maści cynkowej? To nie wiedziałam a ta wiedza może mi się kiedyś przyda ;) ja w poprzedniej ciąży chyba stosowałam bo nie pomyslalam nawet, że może zaszkodzić..
Ja też sądziłam, że można bo to przecież naturalne, a potem weszłam w internety i ciąża jest przeciwwskazaniem 🤷🏼‍♀️ pewnie na każdym produkcie tak będą pisać, żeby skonsultować się z lekarzem najpierw

Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... 😶😑 Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia
Ja miałam tak dokładnie rok temu. Również nie poszłam na rozmowę.

Mam misieczke c - d bez ciąży... Wiec jestem przerażona co będzie za parę miesięcy 🤣
Ja miałam C, myślałam, że to dużo, kilka dni po terminie @ i pozytywnym teście musiałam zmienić na D, miseczka C obejmuje jakąś połowę cycka hahaha i teraz zastanawiam się jak ja mogłam mieć takie „małe” piersi jak patrzę na stary biustonosz 😂

@Gabi2020 możesz zawsze pójść ewentualnie na rozmowę i powiedzieć, że marzysz o tym żeby tam pracować ale na tą chwilę jest tak i tak, może Cię zapamietają i po porodzie Ci się uda - nie wiem jakie masz plany co do macierzyńskiego itd.

Hahaha [emoji16][emoji16] Ja kupiłam 2 staniki za 69 zł. Z ta kasa to jest coraz gorzej boję pracujemy, nie tak źle zarabiamy A tu dupa życie tak drożeją że codziennie na zakupy 100 zł to minimum i nic nie kupisz. Q jak jeszcze weźmiesz chemię to 200 jak nic, chyba niestety coraz gorzej w tym kraju się dzieje ludzie znów zaczną za granicą uciekać jak na początku lat 2000 [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas 😂

Spoko ja mam to samo [emoji16][emoji16] będę chyba na zamówię szyć. Ja jak kupowałam staniki takie lepsze to miałam przed ciąża d-e [emoji33][emoji33][emoji33] A te z sieciowej to jakieś dziwne rozmiarowkj mają bo kupiłam C A jest wielka jak E... także nie nadazysz [emoji23][emoji23]
Mam misieczke c - d bez ciąży... Wiec jestem przerażona co będzie za parę miesięcy [emoji1787]

No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas 😂

A bo wszytko idzie w góre tylko. pensje stoją ... a wszystko drożeje...
żeby mieszkania podrożały o 100% to jest jakiś aburd... zanim kupie to będę miała z 50 lat...

@Verona26
Ty mi nic nie mów o rozmiarówce....
Znajdź mi stanik miseczka E-F 60 😂 😂 😂 . Cennik zaczyna siię od 150 zł i Ty mówisz, że drogo płacisz??
To ja w ciąży to będe se chyba w sportowych lazła, bo już takich wąskich nie zrobią 😂😂 albo zapiecie z przodu zrobie i zamachne zapieciem od tyłu do przodu i z przodu zapne :D

reklama
Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas [emoji23]

Do góry