reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lil, ja obstawiam córkę, ale nie wyczujesz tego po tym co jesz😊to tak jak z tymi kopnieciami. Jak pierwsze kopniecie będzie po lewej stronie to bedzie chlopak😂😂😂tak uslyszalam od babci mojego M
Mało się nie zachłysnęłam herbatą😂😂😂
To jest nic.Znajomej babcia powiedziała żeby do roku czasu dziecku ryby nie dawać bo później mówić nie będzie,bo dzieci i ryby głosu ni majo!
Teraz jej mały nie ma dwóch lat i mówi im widzita mówiłam wam ryby nie dawac przy drugim dziecku bedzieta wiedzieć. Masakra

reklama
Ooo jak super!!!! Dawaj mi tu kreatywne pomysły!!!! Bo u mniej nowym tez trzeba będzie trochę remont ogarnąć 😜My tez gdzieś maj/ czerwiec się przeprowadzimy 😘
No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko😀😀😀
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego😆

Załączniki

• IMG_20200201_111611.jpg
    IMG_20200201_111611.jpg
    1 010,7 KB · Wyświetleń: 117
  • IMG_20200201_111615.jpg
    IMG_20200201_111615.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20200118_103236.jpg
    IMG_20200118_103236.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 115
  • IMG_20200118_103028.jpg
    IMG_20200118_103028.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 116
  • IMG_20191026_134636.jpg
    IMG_20191026_134636.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 115
No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko😀😀😀
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego😆
Przepięknie tam masz😍 Super pomysł z tą szafą!!!

Pięknie!!! Tez mam cegłę w domu, uwielbiam bo nadaje taki rustykalny styl 😍

No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko[emoji3][emoji3][emoji3]
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego[emoji38]
Te zdjęcia to jest twoje nowe mieszkanie, tak, gdzie czekasz na klucze?
Wszystko mi się podoba [emoji7]
Miałaś jakiegoś projektanta czy sama myślałaś?
Czerwoną cegłę kocham [emoji7]

O wow jak pieknie😍😍😍😍 to juz wiem do kogo uderzyc jak bede projektować moj domek😉 kochana a masz zdjęcie domku z zewnątrz ? Moge wiedziec ile metrów?Bo ja niby znalazłam ale meza brat powiedział ze za maly dom chcemy i się nie oplaca. Bo on ma firme budowlana i sie zna. Ja mo mowilam nie wiadomo czy beda dzieci to po co nam duzy 🙄

O wow jak pieknie😍😍😍😍 to juz wiem do kogo uderzyc jak bede projektować moj domek😉 kochana a masz zdjęcie domku z zewnątrz ? Moge wiedziec ile metrów?Bo ja niby znalazłam ale meza brat powiedział ze za maly dom chcemy i się nie oplaca. Bo on ma firme budowlana i sie zna. Ja mo mowilam nie wiadomo czy beda dzieci to po co nam duzy 🙄
A jaki metraż tego domku chcecie? My tez z branży budowlanej 😜

reklama
Sorki ja myslalam ze to dom a to tskie duże mieszkanie 😱mam podobna lodówkę tylko wczesniejszy model bez szyby. Bardzo zadowolona z niej jestem 😉

Do góry