reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Takie na szybko wrzucam ☺Jaaaaram się 🤩
Wow garderoby zazdroszczem...u nas w Irlandii to pokoiki wielkosci skladziku. Niby mamy 3 pokoje,ale tylko sypialnia jest naprawde double i w sam raz,ale drugi double jest maly a single room jest strasznie maciupenki. Ty masz piękną przestrzeń. Najwazniejsze to miec swoje 4 kąty,zawsze przecież można przerobić,gorzej jak sie chce wszystko przerabiac 2razy do roku jak ja:)
Moj juz nie reaguje na moje plany remontowe:(

reklama
Fajnie, dużo prac jeszcze zostało?
Niby niedużo, szyne do zaslono firan kupic i powiesić, material na firanke i zasłonkę to lezy juz ze 3 miechy... A nadal nie uszylam. szafkę pod tv ogarnąć, przykleić fototapetę w sypialni, brakuje czesci oswietlenia bo nie wiem co kupićnje ma toaletki a to wazny mebel😀, stoika kawowego, żadnego dywanu, w sumie to jak sie to pozbiera do kupy to w ch** roboty jeszcze... 😀
Ale jakoś ogarniemy...

Ostatnia edycja:
No jak taka kulka emocji się czuję. Nie pączek, tylko kulka, jak w jakiejś kreskówce...
Mialam jechać po uchwyty do przedpokoju, zeby cos pozytecznego zrobić, ale plan byl taki ze najpierw mlody padnie na drzemkę, a po obiedzie dopiero pojedziemy. Ale dziecko ani myśli iść spać...
Współczuję, pamiętam to dobrze... pierdzielone czekanie. Szkoda, że czasem nie da się podkręcić zegarka[emoji23]

reklama
Do góry