Liliana87
Fanka BB :)
Doczytałam dziewczyny. To Twój 7dpt?;( tak mi przykro ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doczytałam dziewczyny. To Twój 7dpt?;( tak mi przykro ;(
Ej ej ej koleżanko, czy ty wiesz jak się zmienił ton twoich postów po transferze [emoji12][emoji12][emoji12]. Za często używasz wulgaryzmów - gorszę się przez Ciebie [emoji23][emoji23][emoji23].Ekipa jeszcze spi, ide zapodać sobie zastrzyk. Też kupimy pączki wracając do domu, nawpierdalam się na wieczór to mi się lepiej zrobi mam nadzieję [emoji4]
No ja też doczytałam i nie wiem o co chodzi...Doczytałam dziewczyny. To Twój 7dpt?
Haha no troszkę tak jest, w Polsce mamy swoje mieszkanie więc tam wszystkie meble typu kuchnia, salon, szafy-mąż robił sam pod wymiar... A w UK wynajmujemy dom więc wszystko kupiliśmy najtańszym kosztem czyli Ikea itp...Ale super,ze masz męża stolarzaA jak to u Was jest? Szewc bez butów chodzi??
Ale super! To już prawie, prawie!No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego![]()
No widzisz, Ty sie poprawiłaś jesli chodzi o słownictwo, a ja przejęłam te k i ch od CiebieEj ej ej koleżanko, czy ty wiesz jak się zmienił ton twoich postów po transferze [emoji12][emoji12][emoji12]. Za często używasz wulgaryzmów - gorszę się przez Ciebie [emoji23][emoji23][emoji23].
Ale serio, widać że jesteś w stresie kochanie ty moje [emoji3590].
Ja teraz piję w pracy kawę i opierdzelam drugiego pączka. Jeszcze jednego mam na wieczór [emoji41].
@bazylia128 co tam?!?!?
W Holandii kocham stare kamienice , z wysokimi sufitami i wielkimi oknami .. tylko schody są tak cholernie strome , ze czasem zejść z takich z siatami zakupów to neo lada wyczynZnam to [emoji85][emoji85][emoji85]
Ale sprytnie wybrnęłaś[emoji23]No widzisz, Ty sie poprawiłaś jesli chodzi o słownictwo, a ja przejęłam te k i ch od Ciebie[emoji3]równowaga w przyrodzie to się chyba nazywa[emoji38]
Mały ale Twój własnyTak, ten duży stół... Moje marzenie, chyba nie do spełnienia - mam mały dom, a raczej pół domu [emoji12]. Obiady jemy przy ławie w salonie i strasznie mnie to drażni.
U ciebie wszystko takie nowe i eleganckie [emoji3590]. Pięknie [emoji3590]
Też bym się takim jarała[emoji846]