reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane pytanie za 100 punktow;) jak wkladac luteine palcem zeby nie wychodzila razem z palcem? Haha no po prostu nie idzie mi to. Zostaje gdzies w szyjce ale napewno nie tak daleko jak po aplikatorze:( bedzie dobrze? Co trzeba to sie wchlonie?
Ja tak jak @Caro♤♤♤♤ pisala moczyłam wodą, albo dawałam odrobinę żelu intymnego-provag(tak mi poleciła moja gin.) i wtedy nawet aplikatorem łatwo wchodziło ;)

reklama
Kochane pytanie za 100 punktow;) jak wkladac luteine palcem zeby nie wychodzila razem z palcem? Haha no po prostu nie idzie mi to. Zostaje gdzies w szyjce ale napewno nie tak daleko jak po aplikatorze:( bedzie dobrze? Co trzeba to sie wchlonie?
Raz, ze się wchłonie. A dwa ze każda z nas ma juz pewnie swoj patent😀Ale już o wszystkim tu było, wiec w sumie czemu nie o tym 😂
Ja biorę delikwenta znaczy te tabletkę luteiny miedzy kciuk a palec wskazujący,lekko kucam, żeby był łatwiejszy dostęp i wpycham kciukiem. Im bardziej ślisko w środku tym dalej i łatwiej wchodzi. Podobno można zmoczyć te tabletkę to też bedzie taki efekt.
WAŻNE Ja mam króciutkie paznokcie wiec nie ma ryzyka zadrapania czy coś. Chociaz taki plus😂

Tak. Ja tez głęboko nie wkładam. Aplikator A nie użyłam nigdy, nie wyobrażam sobie A palcem ile wlezie, tyle wlezie. Tam wszystko takie nabrzmiale, ze boje się gdzieś na siłę pchać [emoji23]
Ja do wczoraj aplikatorem ale juz czuje ze boli. Wiec musze radzic sobie palcem i faktycznie palcem nie boli i mowie zapytam Was jak to robicie ze to nie wraca z palcem haha😅😅

Raz, ze się wchłonie. A dwa ze każda z nas ma juz pewnie swoj patent😀Ale już o wszystkim tu było, wiec w sumie czemu nie o tym 😂
Ja biorę delikwenta znaczy te tabletkę luteiny miedzy kciuk a palec wskazujący,lekko kucam, żeby był łatwiejszy dostęp i wpycham kciukiem. Im bardziej ślisko w środku tym dalej i łatwiej wchodzi. Podobno można zmoczyć te tabletkę to też bedzie taki efekt.
WAŻNE Ja mam króciutkie paznokcie wiec nie ma ryzyka zadrapania czy coś. Chociaz taki plus😂
Jestescie niezastapione😅😅 no kogo mialabym o to zapytac? Farmaceutki? Hahaha😅 sprobuje z wodą wieczorem 😊😊

Z tego co pamiętam to miałaś dwa transfery i chyba beta nie drgnęła, jak źle to popraw mnie, a zarodki miałaś przebadane? Jeśli tak to ja bym się wstrzymała i dobadala, bo jest duże prawdopodobieństwo że może tu immunologa coś hamuje. Jak nie wyjdzie, tak jak mi to będziesz żałować ze straciłaś zarodka. Ja tak zrobiłam, a potem jak byłam u Paśnika to mówił że mogłam trochę wcześniej przyjechać. Wiem że trudna decyzja, bo człowiek się cały czas łudzi, że może się jednak uda bez tych badań i straconego czasu. U dr Suchanek też byłam kiedyś, ale i tak skończyło się na Łodzi.

A próbowałaś uczyć się w domu z aplikacji multimedialnych? Zerknij sobie na Multikurs.pl można wykupić dostęp do kursu on-line i chyba dzisiaj nawet mają promocję:
:) dużo taniej niż kurs w szkole językowej
wiadomo żywego kontaktu z językiem to nie zastąpi, ale mnie pomogło odświeżyć swój zaśniedziały niemiecki ;)
O. Dziękuję. Jak juz sie pooharnaim to o tym pomyśle;)

Dziewczyny Kropek jest już w domku 🤰🏻
@cikulinka Transfer wykonał mi Dr Biskup
Było bardzo miło ☺ Bardzo zadowolony z endometrium 14cm 👍Zabieg szybki,bezbolesny
Tylko ten pęcherz 😜Ledwo wytrzymałam😅
Ziółkowskiego już nie ma 🙈
Nie pytałam o szczegóły
Także teraz w młodych siła 💪🏻
Dodaje Wam zdjęcie usg z transferu i mojej blastki 4AA
Super ❤ 🤗 niech zostanie z Tobą i pięknie się rozwija :)✊

reklama
Do góry